Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Tartışma, Sohbet veya Bilgilendirme Konuları ::::: Bolu'nun Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler?         
Tartışma, Sohbet ve Bilgilendirme Konuları
(Yeni Konu Açabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız!)
Serbest Kürsü Ana Sayfa > Yeme - İçme
Erdin İVGİN

(23 Şubat 2013 21:57)

Bolu'nun Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler?   (Türkiye / Bolu)


Bolu'ya gittiğimizde mutlaka tatmamız gerekenler neler? Bolu'da mutlaka yenilmesi gerekenler. Ne, nerede ne yenir? Önerileriniz nedir.

fdrrkmn

(24 Temmuz 2013 18:38)
Ahh Bolu Ahh...

Bolu bu konuda potansiyelinin çok altında maalesef...
Mengenin aşçıları Boluyu ve Mengeni baypas ederler, turizm merkezleri ve yurtdışına yolalırlar. Bolu küçük bir şehir ve dışarıda yeme kültürü henüz çok gelişmediği için bu konuda Bolu biraz fakirdir. Ama yazacaklarıma dikkat esaslı lezzet noktalarıdır:
1-Yurdaer Mutfak Sanatları Merkezi: Burası bu listenin başına yazılmayı hakeden bir yer. Hem çalışma mentaliteleri hem de sunduğu kalite takdire şayan. Yurdaer belkide bu listede yer vereceğim ender Bolulu esnaflardan, Bolulu birinin böyle bir harekete teşebbüs edip bu atıllığa karşı çıkmış olması keşke hemşehirlilerine de örnek olsa.. Yurdaer tek kişilik dev kadrodur, henüz menülerinde tatmak için sabırsızlandığım bir çok şey mevcut, listeye üç defa ard arda yazdım varsayın:) Adres: d-100 karayolu Üniversite sapağı Mevkii
2-İsmailin Yeri Bolu Dağı Et Lokantası: Burası her ne kadar Düzce sınırlarında olsada Boludan buraya yarım saat içinde ulaşabilirsiniz ve emin olun pişmanlık bir yana tekrar ne zaman geliyoruz dersiniz. Bence karışık ızgara+sucuk yaptırın. Yoğurt istemeyi sakın unutmayın! Başka bir gün de kuzu tandır deneyebilirsiniz. Köfteleri de ayrı bir olay... Birkaç şubesi var İsmail amcamızın benim tavsiyem ve Boluya yakın olanı Dağda Kaynaşlı Mevkiinde.
3-Kardeşim Mantı: Bolu Mantısı diye birşey de var! Hatta bunun keş ve ceviz ile sunumu da Bolulularca çok sevilir. Keş nedir derseniz sizi Kardeşime buyur edelim.(Aslında bu lezzet için Boluya kadar yorulmanıza gerek yok, Emirgandaki şubeleri de süper, ama Gölcükün orman manzarası yok). Kardeim son 5 yılda 10 defa yer değiştirdi desem biraz abartmış biraz da haklı bir sitemde bulunmuş olurum. Şimdilik Gölcük Milli Parkının sınırları içinde ve Bolu Şelale Parktalar.
4-Süleymanın Yeri Et Lokantası: Süleyman beyin et yemekleri ve döneri takdire şayan! Yalnız döner hergün çıkmıyor, denk gelmeniz lazım.. Bolulu teyzelerimin yaptığı kaymak ve ekmek kadayıfını da unutmamalı. Süleymanın Yeri Üniversite yolu Karaköy Mevkiinde şehirden uzak yeşilin içinde..
5-Bol-Aş lokantası: Bu eski esnaf lokantası kaliteli döneri ve genelde kaliteli sulu yemekleriyle hizmet verir. Stadyum caddesinde, veyahut bolu merkezde herhangi birine sorun gösterir şehir küçük yürüyüp gidersiniz..
6-Berceste Bolu Dağı: Açık büfe kahvaltının rakipsiz adresi!

Efendim geribildirim ve yorumlarınıza sunarım

Engin D

(24 Temmuz 2013 22:09)
Bolunun içindeki lokantaları bilmem ama İsmailin Yerine Bolu Dağı Tüneli açılmadan önce İstanbul Ankara arası yolculukta mutlaka uğruyorduk. Önden gelen bal, tereyağ ve kızarmış ekmeklerin ardından bir kilo pirzolayı mideye indirip "bana mısın" demeyeceğiniz yerdir. Eğer normal sınırlarda yemek yiyen bir insansanız, az yemek istediğiniz bir zamanda kelle başı yarım kilo, normal yiyeceğiniz zamanlarda en az bir kilo, karnınız çok açsa fazla kasmadan iki kilo et yiyebilirsiniz. Şiddetle tavsiye edilen bolu dağı tipi et lokantasıdır. Ancak otobanda açtıkları yeni tesis hakkında aynı şeyleri söyleyemem. Bence yolunuzu uzatın İsmailin Yeri Bolu Dağına gidin.

kemalcakman

(25 Nisan 2014 11:36)
Şehir merkezinde adından söz ettiren Türk mutfağı restoranı yok maalesef. Her yerde bildik özensiz kebapçılar, esnaf lokantaları göreceksiniz.

Türk mutfağının sadece bir lezzetinden yola çıkarak kurulan Kubbealtı Gözleme ise Bolu şehir merkezinin en sevilen mekanı diyebilirim. Orada gözleme yediğinizde önceden yediğiniz gözlemeleri sorgulamak zorunda kalacaksınız, yani bu kadar da iddialı bir lezzet sunuyor. Gözleme ve katmer için yirmiden fazla çeşit mevcut. Benim favorilerim; keşli (Bolu’ya özel bir köy peyniri) cevizli gözleme ve domatesli köy peynirli katmer. Artık mutfak literatürüne Bolu mantısı olarak geçen yoğurtlu gözleme ise mekanın sahibi Esma Bayrak tarafından düşünülmüş bir yemek. Gerçekten çok lezzetli olduğundan bunu tatmadan dönmemelisiniz derim.

Seçtiğiniz herhangi bir gözleme (kıymalı, ıspanaklı,vs.) küçük dilimler halinde doğranıyor. Üzerine sarımsaklı veya sade yoğurt konuyor ve üstüne tereyağlı salçalı muhteşem sos dökülüyor. Nefisss

Bu Mesaj En Son 25.04.2014 11:36:38 Tarihinde kemalcakman Tarafından Düzeltilmiştir.

kemalcakman

(25 Nisan 2014 13:54)
Abant yolunu tamamlayıp Bolu şehir merkezinden İstanbula doğru yol aldığınızda sağ tarafta HOTEL YURDAER’i göreceksiniz. Otel konaklamak ya da güzel bir akşam yemeği yemenin yanın da aynı zamanda bir mutfak sanat aktivite merkezi olarak adlandırılıyor. Aşçılarıyla ünlü Bolu’da gerçek bir şefin elinden çıkan bir yemek bulmak sadece burada mümkün.

Burada bulunan Haşim Lokantası 1938de Bolunun şimdiki belediye meydanında kurulmuş. 3. nesil tarafından yönetilmekte olan Haşim Lokantası bir aile şirketi olarak varlığını sürdürmekte. Haşim Lokantasını İsmet İnönüler Talaş böreği yemek için ziyaret etmişler. Bugünkü menüsü Yurdaer Kalaycının yaptığı mutfak araştırma ve geliştirme çalışmaları neticesinde bu haline gelmiş. 3. nesil yönetici İnan Kalaycı ise yüzyılın gerektirdiği teknoloji ve yeniliklerle lezzet yolculuğuna devam etmekte.

D-100 karayolu üzeri, Ayrılık Çeşmesi Mevkii - BOLU
+90 374 253 45 48

Engin D

(30 Haziran 2014 23:58)
“Yol Üstü Lezzet Durakları” da Bolu'da iki yer bizimle paylaşılmış. O yerleri bende sizinle paylaşmak istedim.

1- Yarışkaşı Konağı - Kabaklı Gözleme
Adres : İzzet Baysal Cad. 20/45 MUDURNU / BOLU
Telefon : 0374 412 36 04

www.yariskasi.com

Yarışkaşı Konağı, ilçeye girişte, sağda hemen göze çarpar. 15 kaloriferli, banyolu, balkonlu, orman manzaralı, TV ve wireless, yöre yemekleri ağırlıklı lokantası, güler yüzlü personeli ile hizmetinizde. İşlemeli tavanları, sedirleri, el sanatları ve organik doğal ürünler satış reyonu, geniş bahçesi, lobisi. Has bahçede mevsimine göre kuzular, ördekler ve sincaplar arasında sabah jimnastiğinizi yapar ve ballı-kaymaklı kahvaltıya oturursunuz.

Yöresel yemeklerin ağırlıklı olduğu lokanta 100 kişiye kadar hizmet veriyor. Mudurnu'ya özel tarhana, oğmaç çorbalarını, kaşıksapı, Mudurnu mantısı, Kabaklı gözleme, korova şerbeti ve Mudurnu baklavası bulmak mümkün. Kaş Kebap ve Abant Katmeri'ni hatırlatmadan geçmeyelim. Lokantada özel günlerde canlı müzik, bahçede ateş etrafında sucuk ekmek partileri, piknik yerimizde kuzu çevirme servisi veriliyor. Restaurantın kabaklı gözlemesi ve cevizli baklavasının damakta unutulmaz tatlar bırakıyor.

2- Hotel Yurdaer - Mutfak Sanatları Merkezi - Hünkar Beğendi, Ördek Sarması
Adres : Ayrılık Çeşmesi Mevkii PK.49 / BOLU
Telefon : 0374 253 45 48 (4 hat)

www.hotelyurdaer.com

ürkiye'nin çok önemli lezzet duraklarından bir tanesindeyiz. Burası D-100 karayolu üzerinde Bolu'dan istanbul'a doğru giderken Yurdaer Oteli Mutfak Sanat Merkezi. Bu merkezin sanatçısı Yurdaer Kalaycı. Eğer Türk Mutfağı'na düşkünseniz Yurdaer Oteli Mutfak Sanat Merkezi tam aradığınız adres. Mönüdeki birbirinden lezzetli yemek isimlerinin bile ağzınızı sulandıracağından emin olabilirsiniz. Hele talaş böreğinin yapıldığı güne rastgelirseniz kendinizi şanslı sayabilirsiniz. Çünkü burada yiyeceğiniz böreğin tadını uzun süre unutamayacaksınız.

Mönü hemen hemen her ay değişiklik gösteriyor. Pekmezle yenen kaz şeridi diye bir yemek bulunuyor. Ördek sarması, Yurdaer usulü hünkar beğendi, krebin içine sarılmış kadı sarması, ayvalı yahni, erikli yahni, kayısıLı gerdan yahnisi, paça silkmesi, keşti cevizli Bolu usulü etli mantı, erişte vs...
demirbaşlardan Misk amberli demirhindi şerbeti bulunuyor. Köy ekmeği var.



Bu Mesaj En Son 1.07.2014 00:17:53 Tarihinde Engin D Tarafından Düzeltilmiştir.

ilkyaz

(08 Eylül 2014 20:37)
Yorumları okuduktan sonra yurdaere gittik şuan ki adı Haşim restaurant hepimiz ayrı ayrı yemekler istedik Türk mutfağına dair fakat hiç memnun kalmadik ve aç olarak kalktik.etler sertti yemekler soguk geldi ve lezzetli diyebileceğimiz bir yemek yoktu. karşılaşmak istemediğimiz bir çok şey ile karşılaştık okadar km kathedip hayal kırıklığı yaşamak cok kötü bir duygu.

Mesaj Yazmak İçin Üye Girişi Yapmalısınız.
Serbest Kürsü Son Mesajlar
Rota Önerisi Almanya İsviçre Fransa (30 Nisan 2018 16:46 - TAMER)
Yeni ve Yerel Yeme-İçme Markaları (20 Ağustos 2017 14:40 - Gurme Reyiz)
Ankara`da Mutlaka Yemek Yenmesi Gereken Mekanlar Nereler? (20 Ağustos 2017 14:32 - Gurme Reyiz)
Abant’ ta Ne Yenir? Abant’ın En Güzel ve Meşhur Yemekleri ! (01 Şubat 2017 13:32 - mustafa1989)
Fotoğrafçılık Kursları Yeteneklerinizi Ortaya Çıkarıyor! (17 Kasım 2016 12:01 - fotolife)
Bayburt`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (07 Kasım 2016 21:53 - muratbasar)
İstanbul`da Toplu Ulaşım (07 Kasım 2016 21:42 - muratbasar)
Backpacker Panda Appetite Mumbai (11 Temmuz 2016 10:51 - Vispakhale)
Gaziantepte nereleri gezelim (02 Mayıs 2016 11:12 - Ayhan06)
Samsun Havaalanı Oto Kiralama - Ekip Rent A Car (12 Mart 2016 01:23 - ekiprentacar)
Pristine-uskup-ohrid-belgrad (28 Ocak 2016 23:22 - Cagataythr)
İSMAİL USTA TARAKLI KÜLTÜRÜR SANATIMIZ OLAN ŞİMŞİR KAŞIK VE (28 Ocak 2016 00:50 - ismail usta taraklı)
izmir`de Nerede Kalınır (12 Ocak 2016 12:56 - muratbasar)
Gaziantep`de Konaklama Seçenekleri (12 Ocak 2016 11:52 - muratbasar)
Erzurum`da Nerede Konaklanır (11 Ocak 2016 10:03 - Dadaş)
İzmir`e Gidipte Mutlaka tadılması Gerekenler Neler? (10 Ocak 2016 20:48 - hakangeziyor)
En iyi seyahat filmleri (06 Ocak 2016 11:32 - TAMER)
Ucuz ucak biletii firsati (13  Aralık 2015 19:24 - Cagataythr)
Tuana Rent A Car Oto Kiralama (03 Ağustos 2015 23:11 - tuanarentacar)
bursa`da ev sıcaklığında konaklama (02 Temmuz 2015 16:42 - BİLİCİLER)
Bir emekli İran`ı nasıl gezmeli ? (14 Haziran 2015 10:23 - xterranova)
Adana`da Nerede Ne Yenir? (29 Nisan 2015 15:41 - yunusaltun)
Münih Havaalanı Aktarma (07 Nisan 2015 23:32 - hakangeziyor)
Gezmek, Görmek (22 Şubat 2015 23:31 - Hasan Pekmezci)
Hallstatt-prag ulaşım (10 Şubat 2015 16:42 - hakangeziyor)
Muğla`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11  Aralık 2014 12:38 - Erdin İVGİN)
KAHİRE DE KONAKLAMA VE GEZİ (04  Aralık 2014 12:14 - MERC)
Şırnak`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (28 Kasım 2014 13:56 - Gulrevan)
Hurgada ve Luxor Gezisi Hakkında Tavsiyeye İhtiyacımız Var (26 Ekim 2014 15:39 - MERC)
Bloğuma Davet (15 Ekim 2014 05:16 - BUSE-PATTAYA)
Beş gunluk ıtalya gezımız için program.. (01 Ekim 2014 13:13 - Setenay Süzer)
Antalya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (16 Eylül 2014 08:50 - Engin D)
Karabük`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (16 Eylül 2014 08:10 - Engin D)
En İyi Seyahat Ettiren Kredi Kartı Hangisi? (13 Eylül 2014 08:33 - Sunart)
Bolu`nun Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (08 Eylül 2014 20:37 - ilkyaz)
Ankara`da Etkinlikler Festivaller (07 Eylül 2014 01:19 - Engin D)
Erzurum`un Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (06 Eylül 2014 00:14 - Dadaş)
Erzurum`da Görülmesi Gereken Yerler (05 Eylül 2014 22:45 - Dadaş)
Ardahan`da Görülmesi Gereken Yerler (05 Eylül 2014 16:27 - Engin D)
Şanlıurfa`da Görülmesi Gereken Yerler (05 Eylül 2014 00:51 - Engin D)
İstanbul`da Festivaller Etkinlikler (03 Eylül 2014 00:09 - Engin D)
Çorum`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Eylül 2014 00:04 - Engin D)
Çanakkale`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (02 Eylül 2014 23:24 - Engin D)
İzmir`de Festivaller Etkinlikler (29 Ağustos 2014 22:27 - Engin D)
Ankara`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (27 Ağustos 2014 23:44 - Engin D)
Balıkesir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (27 Ağustos 2014 14:55 - decimation)
MART AYINDA BENELÜKS GEZİSİ NASIL OLUR? (24 Ağustos 2014 22:59 - TAMER)
Tavsiye (19 Ağustos 2014 14:01 - canan.06)
Artvin`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (15 Ağustos 2014 15:22 - Erdin İVGİN)
Aydın`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (04 Ağustos 2014 02:06 - Erdin İVGİN)
Adıyaman`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (04 Ağustos 2014 01:45 - Erdin İVGİN)
Artvin`de Görülmesi Gereken Yerler (03 Ağustos 2014 01:01 - AhmetBilir)
İstanbul`da Mutlaka Nereleri Görmeli (03 Ağustos 2014 00:58 - AhmetBilir)
Trabzon`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:55 - AhmetBilir)
Erzurum `da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:54 - AhmetBilir)
Elazığ`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:53 - AhmetBilir)
Muş`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:53 - AhmetBilir)
Artvin`de Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:51 - AhmetBilir)
Amasya`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:47 - AhmetBilir)
Balıkesir`in Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (03 Ağustos 2014 00:34 - AhmetBilir)
Afyon`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (03 Ağustos 2014 00:33 - AhmetBilir)
Çanakkale`nin Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (03 Ağustos 2014 00:33 - AhmetBilir)
Kırklareli`nde Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:32 - AhmetBilir)
Bursa`da Nerede Konaklanır (03 Ağustos 2014 00:29 - AhmetBilir)
Ankara`da Konaklama Seçenekleri (03 Ağustos 2014 00:26 - AhmetBilir)
Ankara`da Toplu Ulaşım Nasıl Yapılır (03 Ağustos 2014 00:17 - Engin D)
Aksaray`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:10 - Engin D)
Ağrı`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (03 Ağustos 2014 00:10 - Engin D)
Adıyaman`da Görülmesi Gereken Yerler (03 Ağustos 2014 00:00 - Engin D)
Antalya`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (02 Ağustos 2014 23:56 - Engin D)
Aydın`da Görülmesi Gereken Yerler (02 Ağustos 2014 23:50 - Erdin İVGİN)
Giresun`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (23 Temmuz 2014 22:27 - Engin D)
Ardahan`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (23 Temmuz 2014 21:51 - AhmetBilir)
Malatya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (23 Temmuz 2014 13:28 - Engin D)
Bolu`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (17 Temmuz 2014 20:55 - AhmetBilir)
Konya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (17 Temmuz 2014 20:45 - AhmetBilir)
Tekirdağ`ın Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (16 Temmuz 2014 23:41 - AhmetBilir)
Edirne`de Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (16 Temmuz 2014 23:33 - AhmetBilir)
Iğdır`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 20:10 - Engin D)
Kars`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 20:06 - Engin D)
Rize`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:59 - Engin D)
Gümüşhane`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:48 - Engin D)
Erzincan`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:46 - Engin D)
Tunceli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:45 - Engin D)
Bingöl`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:40 - Engin D)
Hakkari`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:32 - Engin D)
Bitlis`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:29 - Engin D)
Siirt`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:24 - Engin D)
Van`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:50 - Engin D)
Batman`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:36 - Engin D)
Diyarbakır`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:28 - Engin D)
Mardin`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:26 - Engin D)
Şanlıurfa`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:18 - Engin D)
Kahramanmaraş`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:17 - Engin D)
Kilis`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:16 - Engin D)
Hatay`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:13 - Engin D)
Osmaniye`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:12 - Engin D)
Kayseri`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:11 - Engin D)
Sivas`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:09 - Engin D)
Ordu`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:07 - Engin D)
Tokat`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:06 - Engin D)
Samsun`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:05 - Engin D)
Sinop`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:04 - Engin D)
Kastamonu`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:29 - Engin D)
Çankırı`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:14 - Engin D)
Yozgat`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:13 - Engin D)
Kırıkkale`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:04 - Engin D)
Kırşehir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:03 - Engin D)
Nevşehir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:01 - Engin D)
Niğde`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:59 - Engin D)
Mersin`de (İçel`de) Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:53 - Engin D)
Karaman`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:44 - Engin D)
Bartın`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:35 - Engin D)
Zonguldak`ta Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:30 - Engin D)
Düzce`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:08 - Engin D)
Eskişehir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:06 - Engin D)
Isparta`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:04 - Engin D)
Burdur`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:00 - Engin D)
Denizli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 00:59 - Engin D)
Uşak`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 00:41 - Engin D)
Manisa`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 00:39 - Engin D)
Kütahya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:27 - Engin D)
Bilecik`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:26 - Engin D)
Sakarya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:25 - Engin D)
Kocaeli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:24 - Engin D)
Yalova`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:22 - Engin D)
Tekirdağ`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:19 - Engin D)
Kırklareli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:17 - Engin D)
Edirne`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:14 - Engin D)
Ağrı`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:57 - Engin D)
Afyon`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:54 - Engin D)
Adana`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:49 - Engin D)
Bursa`da Festivaller Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:44 - Erdin İVGİN)
Gaziantep`de Etkinlikler Festivaller (02 Temmuz 2014 01:00 - Engin D)
Amasya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (01 Temmuz 2014 23:46 - AhmetBilir)
İstanbul`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (29 Haziran 2014 00:17 - aysetam)
Antalya`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (28 Haziran 2014 23:56 - Engin D)
Ardahan`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (28 Haziran 2014 23:27 - Engin D)
İzmir`in Gece Hayatı (27 Haziran 2014 00:20 - MYılmaz)
Aksaray`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (26 Haziran 2014 23:54 - MYılmaz)
Kubilay Kan & Yahya Dai @ ART350 Live Music (16 Haziran 2014 19:33 - fundakara)
Adana`da Konaklama Seçenekleri Neler? (01 Haziran 2014 23:42 - Engin D)
Afyon`da Mutlaka Nereleri Görmeli Gezmeli (29 Mayıs 2014 22:24 - MYılmaz)
Amasya`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (29 Mayıs 2014 22:20 - MYılmaz)
Aksaray`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (29 Mayıs 2014 22:16 - MYılmaz)
Ağrı`da Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler (25 Mayıs 2014 13:14 - Engin D)
Bursa`da Mutlaka Görmemiz Gereken Yerler (20 Nisan 2014 13:12 - Mustafa)
Aydın`da Mutlaka Tadılması Gereken Yemekler Neler? (20 Nisan 2014 01:15 - Yusuf ÇETİN)
Gaziantep`de Mutlaka Tadılması Gereken Yemekler Nerede Yenir (20 Nisan 2014 00:05 - Engin D)
Şanlıurfa`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (14 Nisan 2014 22:54 - Yusuf ÇETİN)
Tokat’ta Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (14 Nisan 2014 19:07 - emine)
İstanbul`da Nerelerde Konaklanır (11 Nisan 2014 00:01 - Erdin İVGİN)
Fuarda Almanca veya İngilizce yardımcı olacak (26 Mart 2014 09:54 - ALİCAN)
Antalya Rent A Car Portalı (23 Mart 2014 17:33 - Rentacarss)
Iğdır`da Görülmesi Gereken Yerler (01 Mart 2014 12:46 - emine)
Bingöl`de Görülmei Gereken Yerler (28 Şubat 2014 23:43 - muratbasar)
İzmir Merkezde Mutlaka Nereleri Görmeli (28 Şubat 2014 00:21 - Yusuf ÇETİN)
Adana`da Toplu Ulaşım Nasıl Yapılır (27 Şubat 2014 21:32 - emine)
Adana`da Mutlaka Nereleri Görmeli (23 Şubat 2014 23:44 - kemalcakman)
Tokat`ta Gezilecek Yerler (23 Şubat 2014 21:00 - kemalcakman)
Muş’ta Görülmesi Gereken Yerler (23 Şubat 2014 15:08 - muratbasar)
Muş’ta Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (23 Şubat 2014 14:28 - muratbasar)
Siirt`te Görülmei Gereken Yerler (23 Şubat 2014 01:43 - Engin D)
Siirt’te Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (23 Şubat 2014 01:04 - AhmetBilir)
Adıyaman`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (23 Şubat 2014 00:40 - AhmetBilir)
Bursa`da Mutlaka tadılması Gerekenler Neler? (22 Şubat 2014 22:16 - emine)
Bursa Kentinde Ulaşım (22 Şubat 2014 21:32 - Engin D)
Gaziantep`de Mutlaka Nereleri Görmeli (13 Şubat 2014 15:01 - Engin D)
Sofya,Belgrad,Budapeşte,Bratislava,Viyana,Prag,Dresten,Berlin (23 Ocak 2014 17:22 - Yiğit)
Gezginler için En Faydalı İOS ve Android Uygulamaları Hangil (19 Kasım 2013 00:51 - fdrrkmn)
Dünyanın en kapalı ülkesine seyahatim: KUZEY KORE (18 Kasım 2013 17:07 - Çelebi Alper)
Moğolistan`da göçebe yaşamım, bozkır maceralarım (18 Kasım 2013 17:02 - Çelebi Alper)
Arnavutluk gezi notlarım ve bilgilerim (18 Kasım 2013 16:56 - Çelebi Alper)
Gaziantep`de Toplu Ulaşım (01 Kasım 2013 00:51 - Engin D)
Ayvalık`tan Midilli Geçiş süreci hakkında ! (27 Ekim 2013 16:45 - MERC)
berring bogazi(denizi) (24 Ekim 2013 10:31 - Erdin İVGİN)
1 aylık Latin Amerika seyahatimin maliyeti, planı, bilgileri (01 Eylül 2013 21:48 - Çelebi Alper)
izmir Kentinde Ulaşım Nasıldır (01 Eylül 2013 20:34 - Erdin İVGİN)
BRÜKSEL`DEN BRUGGE` YE NASIL GİDERİM ?? (05 Haziran 2013 21:44 - hakangeziyor)
Hızlı tren (18 Mayıs 2013 21:30 - kangal65)
Barcelona (13 Mayıs 2013 23:07 - hakangeziyor)
Bergamo`dan Venedik`e Ulaşım (03 Mayıs 2013 11:07 - barann)
italya seyahatimizin programlanması (29 Nisan 2013 10:16 - ozgyildir)
Bavyera kasabaları (07 Nisan 2013 23:16 - NEŞE)
Milano`dan Venedik`e gidiş ve konaklama hakkında ! (07 Nisan 2013 18:32 - bertha)
Uffizi Galeri`nin biletini internetten almak daha mı mantıklı (02 Nisan 2013 20:29 - hakangeziyor)
İtalya`da yerli rehber ihtiyacı (21 Mart 2013 23:12 - topkapı)
italya`ya Gitmek İçin En Uygun Tarih (21 Mart 2013 19:37 - hakangeziyor)
Floransa da tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı otel var (17 Mart 2013 17:40 - hakangeziyor)
İtalya (20 Şubat 2013 17:04 - hakangeziyor)
Açıklama (03 Şubat 2013 19:15 - Erdin İVGİN)
Taxi Roma (11  Aralık 2012 12:16 - taxiroma)