Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Tartışma, Sohbet veya Bilgilendirme Konuları ::::: Antalya'da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler        
Tartışma, Sohbet ve Bilgilendirme Konuları
(Yeni Konu Açabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız!)
Serbest Kürsü Ana Sayfa > Festival - Etkinlik
Erdin İVGİN

(15 Mart 2014 21:32)

Antalya'da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler  (Türkiye / Antalya)


Türkiye turizminin lokomotif kenti Antalya'da düzenlenen festivaller, etkinlikler, konserler neler? Nerede düzenleniyor? Etkinlikler ne zaman yapılıyor? Bilet fiyatları ne kadar? Nasıl ulaşılır? Kimler katılıyor? Antalya'daki etkinlikleri burada paylaşalım.

Engin D

(09 Temmuz 2014 00:59)
FESTİVALLER ŞEHRİ ANTALYA

Turizm ve tarımla ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Antalya, festivaller ve özel günlerde düzenlenen etkinliklerle de adından sıkça söz ettiriyor.
Antalya denince ilk akla gelen hiç şüphesiz ki Altın Portakal Film Festivalidir. 1964 yılından beri düzenlenen Altın Portakalda Türkiyenin Oscarları sahiplerini bulur. Altın Portakal, Uluslararası Avrasya Film Festivali ile 2005 yılından itibaren uluslararası bir boyut da kazanmıştır.
Festivaller şehri olarak tanınan Antalya ve ilçlerinde irili ufaklı pekçok etkinlik düzenlenmektedir. Bir kısmı uluslararası çapta olan bu etkinlikler kent hayatına renk katmasının yanı sıra ülke tanıtımına da katkı sağlamaktadır.
Antalya Büyükşehir Belediyesi; Altın Portakal Film Festivali, Tiyatro Festvali, Uluslararası Çocuk Festivali, 23 Nisan Şenlikleri, Uçurtma Şenlikleri gibi birçok festival ve özel etkinliklere imza atarken, özel kurumların ve ilçe belediyelerinin planladığı etkinliklere de destek vermektedir.
Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali sadece Antalya için değil Türkiye için de çok büyük önemi olan festivaller.

ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ
Antalya, sinema sanatı için çok önemli bir festivale ev sahipliği yapmaktadır. 2004 yılında 41.si düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, Türk sineması için bir dönüm noktasıdır. Bunca yıldır organize edilen Altın Portakal Ulusal Film Yarışmasında ödül olarak verilen Venüs heykelini almak, sinema sanatına emek verenler için çok büyük bir prestij demektir.
Altın Portakal Film Festivalinin fikir babası yönetmen Behlül Daldır. Dal 1964 yılında dönemin belediye başkanı Avni Tolunaya ulusal bir film festivali önerisini yapar ve Tolunayın bu teklife çok sıcak yaklaşmasıyla ülkemizin en önemli sinema organizasyonu ortaya çıkar.
İlk yıldan itibaren halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan ve 1995 yılından itibaren Antalya Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen festival için “Türkiyenin Oscarı” denilebilir.

ULUSLARARASI ASPENDOS OPERA VE BALE FESTİVALİ
1994ten beri kesintisiz düzenlenen Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali ise; Antik Çağın en iyi korunagelmiş antik tiyatrolarından birinde günler boyunca süren bir kültür festivalidir. Uluslararası arenada ciddi bir saygınlığa sahip olan festival, bir kültür şehri olan Antalyaya yakışan bir organizasyon. Gerek temsillerin kalitesi, gerek izleyici kapasitesi, gerekse mekanın tarihi özelliği nedeniyle dünyanın en önemli klasik sanat festivalleri arasında yer alan organizasyona turistlerin yoğun ilgisi Antalyanın prestijine prestij katmakta.

ULUSLARARASI ANTALYA PİYANO FESTİVALİ
Antalya Kültür Sanat Vakfının organize ettiği Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 1999 yılından bu yana düzenleniyor ve dünyaca ünlü piyanistleri Antalyalılarla buluşturuyor.
Phaselis Sanat Etkinlikleri İlki 2003 yılında gerçekleştirilen Phaselis Sanat Etkinlikleri KETAV (KEMER TANITIM VAKFI) öncülüğünde, sponsorların desteğiyle düzenlenmeye deva ediyor.
Turizm Bakanlığının desteği ve yardımlarıyla kurulan KETAV, 7 yıldır bölgeye uluslararası tanıtım anlamında hizmet vermektedir. Antalya Valiliği, Kemer Belediyesi ve Belde Belediyelerinin de üyesi olduğu KETAV, yerel yönetimlerle ortak çalışmalar yapmaktadır. Vakıf aynı zamanda bölgesini en iyi şekilde tanıtmak ve Kemer imajının marka olarak akıllarda yer almasını sağlamak ilkesinden hareketle bugüne kadar uluslararası boyutta çeşitli faaliyetleri organize etmiş ve mali imkanları nispetinde geniş ölçekli bir tanıtımı gerçekleştirmiştir.
Bilindiği gibi turizmde yöresel tanıtım, küçük kentlerin sorunlarına daha boyutlu yaklaşmak sonucunu doğurur ki bu, devletin yerel birimlerinin veya yöre halkının yapmakta geciktiği işlerin hızlandırılıp, gerçekleşmesini sağlar.

Bu nedenle ilki 2003 yılında düzenlenen ve her yıl tekrarlanarak geleneksel hale gelen Phaselis Sanat Etkinliklerinin, Türk kültür ve turizmine sağlayacağı katkının yanı sıra Antalya, Kemer, Tekirova, Beldibi Göynük ve Çamyuva yöresine yeni bir kültür ve sanat merkezi kazandırmak gibi bir amacı da bulunmaktadır.
Etkinlikler süresince Kemer Phaselis Antik Tiyatrosunda her gece bir gösteri yer almaktadır
Kemer Karnavalı Kemer Belediyesi tarafından her sene haziran ayında düzenlenen "Kemer Holiday Carnival "üç gün üç gece boyunca, Kemerde bulunan ziyaretçilere dans, müzik ve eğlence şöleni yaşatıyor.
Tatil köylerinin animasyon guruplarının da katıldığı geleneksel karnaval korteji ile başlayan program, sevilen sanatçıların konserleri, yurtiçi ve yurtdışından katılan dans guruplarının gösterileri ve her köşede gerçekleşen başka etkinlik ve animasyonlarla sürüyor.

Karnaval boyunca Kemer akşamları havai fişeklerin ışıklarıyla aydınlanırken, herkes eğlenceli plaj partilerinde dansa doyuyor. Arjantin, İsrail, Makedonya, Ukrayna, Kazakistan, Arnavutluk ve Rusyadan katılan topluluklar, müzikleriyle, danslarıyla, giysileriyle karnavalı gerçek bir görsel şölene dönüştürüyorlar.
Miss Model Of The World yarışması da her yıl karnaval içinde geleneksel olarak gerçekleştiriliyor. Bir çok sanatçının katıldığı karnaval, konserleri, plaj partileri ve sokak etkinlikleriyle Kemerde ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor.


Antalyada gerçekleştirilen festival ve şenliklerden bazıları şöyle;

Antalya Piyano Festivali
Tarih: Ekim
Yer: Antalya
Tel: 0 242 242 56 56

Antalya Resim Festivali
Tarih: Ekim
Yer: Antalya
Tel: 0242243 7401

Demre Noel Baba Anma Törenleri
Tarih: 4 - 7 Arahk
Yer: Demre (Kale)
Tel: 0 242 323 74 40

Beachpark Rock Festivali
Tarih: Ekim
Yer: Antalya
Tel: 0 242 249 09 00

Alanya Uluslararası Triatlonu
Tarih: 23 Ekim
Yer: Alanya
Tel: 0 242 513 1238

Alanya Uluslararası Kültür Sanat Festivali
Tarih: Ekim
Yer: Alanya
Tel: 0 242 513 21 33

Antalya Uluslararası Kısa Film/Video Festivali
Tarih: Ekim
Yer: Antalya
Tel: 0 242 243 78 68

Antalya Altın Portakal Festivali
Tarih: Ekim
Yer: Antalya
Tel: 0 242 243 33 47

Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşi
Tarih: Eylül - İlk Hafta sonu
Yer: Korkuteli
Tel: 0 242 643 60 75

İbradızm Bayramı
Tarih: 5 - 6 Eylül
Yer: İbradı
Tel: 0 242 691 2004

Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri
Tarih: 1 - 7 Eylül
Yer: Elmalı
Tel: 0 242 618 1043

Manavgat Festivali
Tarih: Temmuz - Son haftası
Yer: Manavgat
Tel: 0 242 746 24 02

Alanya Uluslararası Sokak Hentbolu
Tarih: 9-12 Temmuz
Yer: Alanya
Tel: 0 242 513 1238

Finike Festivali
Tarih: Haziran, Temmuz
Yer: Finike
Tel: 0 242 855 11 02

Alanya Halk Triatlonu
Tarih: 28 Haziran
Yer: Alanya
Tel: 0 242 513 1238

Kemer Uluslararası Altın Nar Festivali
Tarih: Haziran - Son haftası
Yer: Kemer
Tel: 0 242 814 1503

Kemer Plaj Voleybolu
Tarih: Haziran - Son haftası
Yer: Kemer
Tel: 0 242 814 1503

Aspendos Opera & Bale Festivali
Tarih: Haziran
Yer: Serik
Tel: 0 312 309 1409

Elmalı Abdal Musayı Anma Törenleri
Tarih: Haziran- İlk hafta sonu
Yer: Tekke Köyü - Elmalı
Tel: 02426134268

Kemer Altın Nar Yağlı Pehlivan Güreşleri
Tarih: Mayıs - Son Haftası
Yer: Kemer
Tel: 0 242 814 1503

Hasyurt Tarım Fuarı
Tarih: 23 - 27 Nisan
Yer: Hasyurt- Finike
Tel: 0 242 865 79 80

Engin D

(16 Eylül 2014 08:50)
14. Side Dünya Müzikleri Festivali, 11-26 Eylül tarihleri arası yapılacak. 13 yıl önce dünyaca ünlü antik kentte başlayan Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, 30 Mart, mahalli seçimler sonrası Büyükşehir Yasasının yürürlüğü girmesiyle bu sene farklı isim konsepti ile sanatseverlerle buluşacak. Sidede 13 yıldır düzenlenen Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali bu yıl Manavgat Belediyesi’nin organizasyonu ile yapılıyor.
Antalya Manavgat Belediyesinin, 3 bin yıllık tarihi geçmişi ve doğal güzellikleri ile Türk ve dünya turizminin simgesi olan Sidede 13 yıldır sürdürülen uluslararası kültür ve sanat festivali bu sene Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali ismi ile gerçekleştirilecek. Manavgat Belediyesinin 11-26 Eylül tarihleri arası gerçekleştireceği festival ücretsiz olacak.

Uluslararası festivalin Balkanların en tanınmış müzisyenlerinden ve Emir Kusturica filmlerinin unutulmaz bestecisi Goran Bregoviçin 11 Eylülde Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Saat 21.30da Side Limanı Kent Meydanı’nda sahne alacak. Goran Bregoviçin konseri öncesinde saat 19.30da 4 Ses 4 Renk Orkestrası açılışa katılan davetlilerle buluşacak.

Açılışta soprano, mezzosoprano, tenör ve baritondan oluşan 4 farklı sesin ustaları piyano eşliğinde aryalar ve napolitenler seslendirerek konukları ağırlayacak. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası da bu yıla özel olarak festival kapsamına alınarak Side Antik Tiyatroda sanatseverlere bir konser verecek. Festivalde, Jamaika’dan Reggae Band, Brezilya’dan Latino Cuban, Amerikadan Ramona Jazz Band ve tüm dinleri sevgi, kardeşlik ve barış çatısı altında birleştiren Antakya Medeniyetler Korosu, Apollon Tapınağında Günbatımı Konserleri kapsamında sahne alacak.

Garo Mafyan’ın kurduğu İstanbul Gelişim Orkestrası, Türkiye’nin en eğlenceli sanatçılarından Buzuki Orhan, Fransa’dan dünyanın en önemli festivallerinde sahne alan Jim Murple Memorial ve Türkiye’nin en önemli opera sanatçılarından Hakan Aysev ise Side Limanı Kent Meydanı’na kurulacak dev festival sahnesinde turistlerle buluşacak.

Festivalin son akşamında da Türkiyenin tanıtım elçisi ve gururu olan Anadolu Ateşi dans grubu muhteşem dans gösterisiyle sahne alacak.

Ayrıntılı bilgi http://www.manavgat.bel.tr sitesinde.

Mesaj Yazmak İçin Üye Girişi Yapmalısınız.
Serbest Kürsü Son Mesajlar
Rota Önerisi Almanya İsviçre Fransa (30 Nisan 2018 16:46 - TAMER)
Yeni ve Yerel Yeme-İçme Markaları (20 Ağustos 2017 14:40 - Gurme Reyiz)
Ankara`da Mutlaka Yemek Yenmesi Gereken Mekanlar Nereler? (20 Ağustos 2017 14:32 - Gurme Reyiz)
Abant’ ta Ne Yenir? Abant’ın En Güzel ve Meşhur Yemekleri ! (01 Şubat 2017 13:32 - mustafa1989)
Fotoğrafçılık Kursları Yeteneklerinizi Ortaya Çıkarıyor! (17 Kasım 2016 12:01 - fotolife)
Bayburt`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (07 Kasım 2016 21:53 - muratbasar)
İstanbul`da Toplu Ulaşım (07 Kasım 2016 21:42 - muratbasar)
Backpacker Panda Appetite Mumbai (11 Temmuz 2016 10:51 - Vispakhale)
Gaziantepte nereleri gezelim (02 Mayıs 2016 11:12 - Ayhan06)
Samsun Havaalanı Oto Kiralama - Ekip Rent A Car (12 Mart 2016 01:23 - ekiprentacar)
Pristine-uskup-ohrid-belgrad (28 Ocak 2016 23:22 - Cagataythr)
İSMAİL USTA TARAKLI KÜLTÜRÜR SANATIMIZ OLAN ŞİMŞİR KAŞIK VE (28 Ocak 2016 00:50 - ismail usta taraklı)
izmir`de Nerede Kalınır (12 Ocak 2016 12:56 - muratbasar)
Gaziantep`de Konaklama Seçenekleri (12 Ocak 2016 11:52 - muratbasar)
Erzurum`da Nerede Konaklanır (11 Ocak 2016 10:03 - Dadaş)
İzmir`e Gidipte Mutlaka tadılması Gerekenler Neler? (10 Ocak 2016 20:48 - hakangeziyor)
En iyi seyahat filmleri (06 Ocak 2016 11:32 - TAMER)
Ucuz ucak biletii firsati (13  Aralık 2015 19:24 - Cagataythr)
Tuana Rent A Car Oto Kiralama (03 Ağustos 2015 23:11 - tuanarentacar)
bursa`da ev sıcaklığında konaklama (02 Temmuz 2015 16:42 - BİLİCİLER)
Bir emekli İran`ı nasıl gezmeli ? (14 Haziran 2015 10:23 - xterranova)
Adana`da Nerede Ne Yenir? (29 Nisan 2015 15:41 - yunusaltun)
Münih Havaalanı Aktarma (07 Nisan 2015 23:32 - hakangeziyor)
Gezmek, Görmek (22 Şubat 2015 23:31 - Hasan Pekmezci)
Hallstatt-prag ulaşım (10 Şubat 2015 16:42 - hakangeziyor)
Muğla`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11  Aralık 2014 12:38 - Erdin İVGİN)
KAHİRE DE KONAKLAMA VE GEZİ (04  Aralık 2014 12:14 - MERC)
Şırnak`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (28 Kasım 2014 13:56 - Gulrevan)
Hurgada ve Luxor Gezisi Hakkında Tavsiyeye İhtiyacımız Var (26 Ekim 2014 15:39 - MERC)
Bloğuma Davet (15 Ekim 2014 05:16 - BUSE-PATTAYA)
Beş gunluk ıtalya gezımız için program.. (01 Ekim 2014 13:13 - Setenay Süzer)
Antalya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (16 Eylül 2014 08:50 - Engin D)
Karabük`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (16 Eylül 2014 08:10 - Engin D)
En İyi Seyahat Ettiren Kredi Kartı Hangisi? (13 Eylül 2014 08:33 - Sunart)
Bolu`nun Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (08 Eylül 2014 20:37 - ilkyaz)
Ankara`da Etkinlikler Festivaller (07 Eylül 2014 01:19 - Engin D)
Erzurum`un Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (06 Eylül 2014 00:14 - Dadaş)
Erzurum`da Görülmesi Gereken Yerler (05 Eylül 2014 22:45 - Dadaş)
Ardahan`da Görülmesi Gereken Yerler (05 Eylül 2014 16:27 - Engin D)
Şanlıurfa`da Görülmesi Gereken Yerler (05 Eylül 2014 00:51 - Engin D)
İstanbul`da Festivaller Etkinlikler (03 Eylül 2014 00:09 - Engin D)
Çorum`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Eylül 2014 00:04 - Engin D)
Çanakkale`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (02 Eylül 2014 23:24 - Engin D)
İzmir`de Festivaller Etkinlikler (29 Ağustos 2014 22:27 - Engin D)
Ankara`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (27 Ağustos 2014 23:44 - Engin D)
Balıkesir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (27 Ağustos 2014 14:55 - decimation)
MART AYINDA BENELÜKS GEZİSİ NASIL OLUR? (24 Ağustos 2014 22:59 - TAMER)
Tavsiye (19 Ağustos 2014 14:01 - canan.06)
Artvin`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (15 Ağustos 2014 15:22 - Erdin İVGİN)
Aydın`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (04 Ağustos 2014 02:06 - Erdin İVGİN)
Adıyaman`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (04 Ağustos 2014 01:45 - Erdin İVGİN)
Artvin`de Görülmesi Gereken Yerler (03 Ağustos 2014 01:01 - AhmetBilir)
İstanbul`da Mutlaka Nereleri Görmeli (03 Ağustos 2014 00:58 - AhmetBilir)
Trabzon`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:55 - AhmetBilir)
Erzurum `da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:54 - AhmetBilir)
Elazığ`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:53 - AhmetBilir)
Muş`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:53 - AhmetBilir)
Artvin`de Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:51 - AhmetBilir)
Amasya`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:47 - AhmetBilir)
Balıkesir`in Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (03 Ağustos 2014 00:34 - AhmetBilir)
Afyon`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (03 Ağustos 2014 00:33 - AhmetBilir)
Çanakkale`nin Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (03 Ağustos 2014 00:33 - AhmetBilir)
Kırklareli`nde Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:32 - AhmetBilir)
Bursa`da Nerede Konaklanır (03 Ağustos 2014 00:29 - AhmetBilir)
Ankara`da Konaklama Seçenekleri (03 Ağustos 2014 00:26 - AhmetBilir)
Ankara`da Toplu Ulaşım Nasıl Yapılır (03 Ağustos 2014 00:17 - Engin D)
Aksaray`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:10 - Engin D)
Ağrı`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (03 Ağustos 2014 00:10 - Engin D)
Adıyaman`da Görülmesi Gereken Yerler (03 Ağustos 2014 00:00 - Engin D)
Antalya`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (02 Ağustos 2014 23:56 - Engin D)
Aydın`da Görülmesi Gereken Yerler (02 Ağustos 2014 23:50 - Erdin İVGİN)
Giresun`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (23 Temmuz 2014 22:27 - Engin D)
Ardahan`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (23 Temmuz 2014 21:51 - AhmetBilir)
Malatya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (23 Temmuz 2014 13:28 - Engin D)
Bolu`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (17 Temmuz 2014 20:55 - AhmetBilir)
Konya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (17 Temmuz 2014 20:45 - AhmetBilir)
Tekirdağ`ın Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (16 Temmuz 2014 23:41 - AhmetBilir)
Edirne`de Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (16 Temmuz 2014 23:33 - AhmetBilir)
Iğdır`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 20:10 - Engin D)
Kars`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 20:06 - Engin D)
Rize`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:59 - Engin D)
Gümüşhane`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:48 - Engin D)
Erzincan`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:46 - Engin D)
Tunceli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:45 - Engin D)
Bingöl`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:40 - Engin D)
Hakkari`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:32 - Engin D)
Bitlis`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:29 - Engin D)
Siirt`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:24 - Engin D)
Van`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:50 - Engin D)
Batman`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:36 - Engin D)
Diyarbakır`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:28 - Engin D)
Mardin`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:26 - Engin D)
Şanlıurfa`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:18 - Engin D)
Kahramanmaraş`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:17 - Engin D)
Kilis`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:16 - Engin D)
Hatay`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:13 - Engin D)
Osmaniye`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:12 - Engin D)
Kayseri`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:11 - Engin D)
Sivas`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:09 - Engin D)
Ordu`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:07 - Engin D)
Tokat`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:06 - Engin D)
Samsun`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:05 - Engin D)
Sinop`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:04 - Engin D)
Kastamonu`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:29 - Engin D)
Çankırı`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:14 - Engin D)
Yozgat`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:13 - Engin D)
Kırıkkale`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:04 - Engin D)
Kırşehir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:03 - Engin D)
Nevşehir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:01 - Engin D)
Niğde`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:59 - Engin D)
Mersin`de (İçel`de) Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:53 - Engin D)
Karaman`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:44 - Engin D)
Bartın`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:35 - Engin D)
Zonguldak`ta Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:30 - Engin D)
Düzce`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:08 - Engin D)
Eskişehir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:06 - Engin D)
Isparta`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:04 - Engin D)
Burdur`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:00 - Engin D)
Denizli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 00:59 - Engin D)
Uşak`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 00:41 - Engin D)
Manisa`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 00:39 - Engin D)
Kütahya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:27 - Engin D)
Bilecik`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:26 - Engin D)
Sakarya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:25 - Engin D)
Kocaeli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:24 - Engin D)
Yalova`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:22 - Engin D)
Tekirdağ`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:19 - Engin D)
Kırklareli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:17 - Engin D)
Edirne`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:14 - Engin D)
Ağrı`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:57 - Engin D)
Afyon`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:54 - Engin D)
Adana`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:49 - Engin D)
Bursa`da Festivaller Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:44 - Erdin İVGİN)
Gaziantep`de Etkinlikler Festivaller (02 Temmuz 2014 01:00 - Engin D)
Amasya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (01 Temmuz 2014 23:46 - AhmetBilir)
İstanbul`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (29 Haziran 2014 00:17 - aysetam)
Antalya`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (28 Haziran 2014 23:56 - Engin D)
Ardahan`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (28 Haziran 2014 23:27 - Engin D)
İzmir`in Gece Hayatı (27 Haziran 2014 00:20 - MYılmaz)
Aksaray`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (26 Haziran 2014 23:54 - MYılmaz)
Kubilay Kan & Yahya Dai @ ART350 Live Music (16 Haziran 2014 19:33 - fundakara)
Adana`da Konaklama Seçenekleri Neler? (01 Haziran 2014 23:42 - Engin D)
Afyon`da Mutlaka Nereleri Görmeli Gezmeli (29 Mayıs 2014 22:24 - MYılmaz)
Amasya`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (29 Mayıs 2014 22:20 - MYılmaz)
Aksaray`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (29 Mayıs 2014 22:16 - MYılmaz)
Ağrı`da Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler (25 Mayıs 2014 13:14 - Engin D)
Bursa`da Mutlaka Görmemiz Gereken Yerler (20 Nisan 2014 13:12 - Mustafa)
Aydın`da Mutlaka Tadılması Gereken Yemekler Neler? (20 Nisan 2014 01:15 - Yusuf ÇETİN)
Gaziantep`de Mutlaka Tadılması Gereken Yemekler Nerede Yenir (20 Nisan 2014 00:05 - Engin D)
Şanlıurfa`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (14 Nisan 2014 22:54 - Yusuf ÇETİN)
Tokat’ta Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (14 Nisan 2014 19:07 - emine)
İstanbul`da Nerelerde Konaklanır (11 Nisan 2014 00:01 - Erdin İVGİN)
Fuarda Almanca veya İngilizce yardımcı olacak (26 Mart 2014 09:54 - ALİCAN)
Antalya Rent A Car Portalı (23 Mart 2014 17:33 - Rentacarss)
Iğdır`da Görülmesi Gereken Yerler (01 Mart 2014 12:46 - emine)
Bingöl`de Görülmei Gereken Yerler (28 Şubat 2014 23:43 - muratbasar)
İzmir Merkezde Mutlaka Nereleri Görmeli (28 Şubat 2014 00:21 - Yusuf ÇETİN)
Adana`da Toplu Ulaşım Nasıl Yapılır (27 Şubat 2014 21:32 - emine)
Adana`da Mutlaka Nereleri Görmeli (23 Şubat 2014 23:44 - kemalcakman)
Tokat`ta Gezilecek Yerler (23 Şubat 2014 21:00 - kemalcakman)
Muş’ta Görülmesi Gereken Yerler (23 Şubat 2014 15:08 - muratbasar)
Muş’ta Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (23 Şubat 2014 14:28 - muratbasar)
Siirt`te Görülmei Gereken Yerler (23 Şubat 2014 01:43 - Engin D)
Siirt’te Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (23 Şubat 2014 01:04 - AhmetBilir)
Adıyaman`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (23 Şubat 2014 00:40 - AhmetBilir)
Bursa`da Mutlaka tadılması Gerekenler Neler? (22 Şubat 2014 22:16 - emine)
Bursa Kentinde Ulaşım (22 Şubat 2014 21:32 - Engin D)
Gaziantep`de Mutlaka Nereleri Görmeli (13 Şubat 2014 15:01 - Engin D)
Sofya,Belgrad,Budapeşte,Bratislava,Viyana,Prag,Dresten,Berlin (23 Ocak 2014 17:22 - Yiğit)
Gezginler için En Faydalı İOS ve Android Uygulamaları Hangil (19 Kasım 2013 00:51 - fdrrkmn)
Dünyanın en kapalı ülkesine seyahatim: KUZEY KORE (18 Kasım 2013 17:07 - Çelebi Alper)
Moğolistan`da göçebe yaşamım, bozkır maceralarım (18 Kasım 2013 17:02 - Çelebi Alper)
Arnavutluk gezi notlarım ve bilgilerim (18 Kasım 2013 16:56 - Çelebi Alper)
Gaziantep`de Toplu Ulaşım (01 Kasım 2013 00:51 - Engin D)
Ayvalık`tan Midilli Geçiş süreci hakkında ! (27 Ekim 2013 16:45 - MERC)
berring bogazi(denizi) (24 Ekim 2013 10:31 - Erdin İVGİN)
1 aylık Latin Amerika seyahatimin maliyeti, planı, bilgileri (01 Eylül 2013 21:48 - Çelebi Alper)
izmir Kentinde Ulaşım Nasıldır (01 Eylül 2013 20:34 - Erdin İVGİN)
BRÜKSEL`DEN BRUGGE` YE NASIL GİDERİM ?? (05 Haziran 2013 21:44 - hakangeziyor)
Hızlı tren (18 Mayıs 2013 21:30 - kangal65)
Barcelona (13 Mayıs 2013 23:07 - hakangeziyor)
Bergamo`dan Venedik`e Ulaşım (03 Mayıs 2013 11:07 - barann)
italya seyahatimizin programlanması (29 Nisan 2013 10:16 - ozgyildir)
Bavyera kasabaları (07 Nisan 2013 23:16 - NEŞE)
Milano`dan Venedik`e gidiş ve konaklama hakkında ! (07 Nisan 2013 18:32 - bertha)
Uffizi Galeri`nin biletini internetten almak daha mı mantıklı (02 Nisan 2013 20:29 - hakangeziyor)
İtalya`da yerli rehber ihtiyacı (21 Mart 2013 23:12 - topkapı)
italya`ya Gitmek İçin En Uygun Tarih (21 Mart 2013 19:37 - hakangeziyor)
Floransa da tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı otel var (17 Mart 2013 17:40 - hakangeziyor)
İtalya (20 Şubat 2013 17:04 - hakangeziyor)
Açıklama (03 Şubat 2013 19:15 - Erdin İVGİN)
Taxi Roma (11  Aralık 2012 12:16 - taxiroma)