Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: Roma Ücretsiz Yürüyüş Turları Rehberi...        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
İtalya Roma   30  Aralık 2011 4844 0 hakangeziyor 
 
  Roma Ücretsiz Yürüyüş Turları Rehberi...

Roma'da ücretsiz yürüyüş turları düzenleyen iki farklı organizasyon bulunmakla birlikte bunlardan RomaFreeTour haberin yapıldığı tarihte geçici olarak faaliyetini durdurmuştu. Bu sebeple aşağıda yer alan bilgiler diğer organizasyonla ilgilidir.

NEW ROME FREE TOUR

2009-2010 ve 2011 yıllarında "Roma'nın en iyi ücretsiz turu" ödüllerini alan New Rome Free Tour organizasyonu yağmur, çamur demeden her gün saat 17.30'da meşhur İspanyol Merdivenleri'nden başlıyor. Tamamı kokartlı 11-12 personeliyle İngilizce olarak düzenlenen yaklaşık 120 dakikalık bu yürüyüş turu boyunca Roma şehrindeki önemli eserleri görme ve hikayesini dinleme şansınız oluyor. Neler mi?

- İspanyol Merdivenleri (Keats Shelley Müzesi - Başlangıç) - Immaculate Conception Column - The house of Gian Lorenzo Bernini - Saint Andrew Church - Bernini's Angels - The famous "Galleria" - Column of Marcus Aurelius - Prime Minister House - Temple of Hadrian - Pantheon - The Tomb of the Kings - Tomb of Raphael - Saint Ignatius Church - Andrea Pozzo's Tromp l'oeil - Trevi Fountain (Aşk Çeşmesi)

Tura katılmak için önceden rezervasyon yaptırmanıza gerek yok. Sadece başlangıç saatinde orada olmanız yeterli. Bu tarz turlar temel olarak ücretsiz ancak memnun kaldığınız takdirde birkaç Euro bahşiş bırakmak adetten. Tur sırasında rehberinize şehirle ilgili her türlü soruyu, en iyi restoranı, en ucuz barı, en eğlenceli mekanı vb. sorabilirsiniz. Bunun dışında New Rome Free Tour arzunuz üzerine ücretli özel turlar da düzenliyor.

Daha detaylı bilgi almak isteyenler www.newromefreetour.com internet sitesini inceleyebilirler.

Unutmayın! Belki en mükemmeli olmayabilir...Ama ücretsiz...

İyi yürüyüşler...



NOT: Yukarıda belirtilen hususlar, ilgili web sitesinin incelenmesi ve ihtiyaç duyulacak temel bilgilerin özetlenmesinden oluşmaktadır. Tek amacı Roma şehrini ziyaret etmeyi düşünen kişilere farklı alternatifler sunmak olan bu haberde yer alan bilgilerin güncel olmasına azami özen gösterilmektedir. Bu konuda sitemizi takip eden dostlarımızın desteğine her zaman açığız. Tüm çabalara rağmen eksik, hatalı ya da güncel bilgiler olmamasından dolayı www.gezialemi.com sitesinin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.







 
İtalya
Ana Sayfa
          Roma
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.