Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: Mersin-Beyrut Feribot Seferleri Başladı...        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
  22  Aralık 2010 8521 2 hakangeziyor 
 
  Mersin-Beyrut Feribot Seferleri Başladı...

Mersin ile Tripoli (Trablusşam) arasında 13 Aralık 2010 tarihinden bu yana feribot seferleri başladı. Fergün Denizcilik'e ait "Azzurra" isimli feribotla gerçekleştirilen seferler kış sezonunda 01.04.2011 tarihine kadar karşılıklı olarak haftada bir gün gerçekleştirilecek. Mersin'den Pazartesi günü saat 22.00'de hareket edecek olan feribot Tripoli'ye Salı sabah 08.00'de ulaşacak. Aynı şekilde Perşembe günü saat 22.00'da Tripoli'den hareket edecek olan feribot ise yine sabah saat 08.00'de Mersin limanına yanaşacak. Yaz sezonunda ise feribot seferleri haftanın üç günü gerçekleştirilecek.

Kış sezonu fiyatlarına gelince... Normal yolcu: Tek gidiş 119 dolar, gidiş dönüş 159 dolar 7-12 yaş çocuk: Tek gidiş 59 dolar, gidiş dönüş 99 dolar 0-6 yaş: Ücretsiz.

Yukarıda rakamlar pulman koltuk fiyatları. İlave olarak 2-4 kişi arasındaki kabinler talep edilirse kabin türüne göre 15-30 dolar arasında ilave ücret ödemek gerekiyor: A tipi kabin 30 dolar B tipi kabin 20 dolar C tipi kabin 15 dolar

Azzurra feribotu 700 yolcu kapasiteli. İçinde kabinler, pulmanlar, oyun yerleri, restoranlar bulunuyor. Ayrıca 20 TIR veya 30 kamyon ya da 200 otomobil taşıyacak kapasiteye sahip. Feribot, Tripoli'den Mersin'e yaklaşık 10 saatte ulaşıyor. Mersin'e inecek yolcular için alışveriş merkezine, Tripoli'ye gelecek yolcular için de yaklaşık 80 km. uzaklıktaki Beyrut'a ücretsiz otobüs seferleri bulunuyor.

Ferbot, seferler ve biletler hakkında daha detaylı bilgi için Fergün Denizcilik internet sitesini inceleyebilirsiniz.

İyi seyahatler...

Not: Sitemizin hiçbir havayolu/şirketle ilgisi bulunmamaktadır. Yayımlanan haberler/fırsatlar/yazılar site misafirlerini bilgilendirmeye yöneliktir.

 

Ana Sayfa
         
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
NEŞE
(08 Temmuz 2011)

Hakan bey,biraz kendi deneyimlerimizden aktarmak istedim..Belki de biliyorsunuzdur,otomobile bilet alıp feribot a yüklemekle iş bitmiyor,Turing Otomobil klübünden arabanızın çıkış belgelerini ve sigorta kağıtlarını yaptırıp,ehliyetinizi uluslararsına çevirmek gerekiyor,bunlar hep belli ücretlere yapılıyor tabii...Çok mecbur değilseniz,arabanızı almayın,orada araba kiralarsınız...İyi yolculuklar..

hakan
(08 Temmuz 2011)

merhabalar baya guzel bilgilendirdiniz fakat arabayla gitmek istesem ücret ne kadardir bizi bilgilendirirseniz seviniriz tesekürler..

 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.