Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Festival ve Etkinlik Haberleri ::::: Isparta 12. Gül ve Halı Festivali 2012        
Ülke Şehir Ekleme Tarih Aralığı Okunma Yorum Yazan 
Türkiye Isparta 04 Haziran 2012 07 Haziran 2012
10 Haziran 2012
4359 1 Erdin İVGİN 
 
 Isparta 12. Gül ve Halı Festivali 2012
 Türkiye » Isparta
 (Tanıtım)

Isparta Belediyesi, 12'nci Gül ve Halı Festivali bu yıl 7-10 Haziran 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 9 Haziran Cumartesi günü kortej yürüyüşü ile başlayacak olan festivalde Isparta halkını akşam Yılmaz Morgül ve Funda Arar konseri bekliyor. Ertesi gün gül bahçelerinin gezileceği festivalin gündüz bölümünde SDÜ müzik toplulukları konser verecek. Akşam da Ahmet Şafak ve Emel Sayın konseriyle festival programı sona erecek.

Program dışında sürpriz etkinliklerin de olacağı festivalde 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda satranç turnuvası düzenlenecek. Yurtdışından ekiplerin geleceği festivalde gül toplama yarışmaları da düzenlenecek. SDÜ'nün desteğiyle öğrenci gruplarının gösterileri de festivalde yerini alacak. Festival dahilinde yapılacak ses yarışması için 67 aday ter dökerken finale kalan 10 yarışmacı seslerini yarıştıracak.



Ayrıntılı bilgiye www.isparta.bel.tr internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
 

Türkiye
Ana Sayfa

 

 Türkiye
Festival Etkinlik

 

Isparta
Ana Sayfa

 

Isparta
Festival Etkinlik




 Yazılan Yorumlar...
hakan
(15 Temmuz 2012)

Ankaradan Isparta ya festival için gittik ama pişman olduk.Kurulan stantlar da ıspartaya yönelik,festivalin anlamına uygun birşey yoktu.İlk günkü geçiş kortejinde halk oyunları gereksizdi,protokol gölgede otumuş keyifleri yerinde ama halk sıcaktan yandı bitti.

 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.


Festival/Etkinlik Haberleri (Türkiye)