Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: 12. Ayder Kardan Adam Şenliği        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
Türkiye Rize   20 Ocak 2019 2851 0 Erdin İVGİN 
 
  12. Ayder Kardan Adam Şenliği

Geleneksel hale gelen Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenlikleri bu yıl 25-26-27 Ocak 2019 tarihlerinde yapılıyor. Kayak turizmi açısından gelişmekte olan Rize ili Çamlıhemşin İlçesinin 1350 rakımlı Ayder Yaylasında düzenlenen etkinlik 12. yılına ulaştı.

Ayder Kardan Adam Şenlikleri ismiyle düzenlenen festival bu yıl "Ayder Kar Festivali" ismiyle yapılacak. Katılımcıların kar üzerinde horon ettiği, kar topu oynadığı, kardan adam yaptığı şenliklerde şamyellerle kayak yapmak katılımcıların en büyük tutkusu.

Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası`nda bu yıl 12`incisi düzenlenecek olan kar festivali 25-27 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak. Festival komitesi hazırlıklarına başladı. Festival tarihinde yoğun kar yağışı beklenirken, üç gün sürecek festivalde Volkan Arslan, Koliva, Turan Şahin, Erdem Akın ve Salih Yılmaz gibi sevilen Karadeniz müziğinin sevilen isimleri sahne alacak. 

Çamlıhemşin Ayder Kardan Adam Şenlikleri ile ilgili bilgi için  http://www.gezialemi.com/Festival sayfasını ziyaret edebilirsiniz.







 
Türkiye
Ana Sayfa
          Rize
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.