Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: Pegasus'tan İtalya'nın Bologna Şehrine Uçuşlar...        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
İtalya Bologna   14 Haziran 2012 2862 1 hakangeziyor 
 
  Pegasus'tan İtalya'nın Bologna Şehrine Uçuşlar...

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını her geçen gün genişleten Pegasus Hava Yolları'nın 55. uçuş noktası İtalya'nın büyüleyici şehri Bologna oldu. Pegasus'un İtalya'nın büyüleyici şehri Bologna'ya uçuşları 2 Ağustos'dan itibaren başlayacak.

Roma ve Milano'dan sonra üçüncü destinasyonu Bologna'ya 2 Ağustos'tan itibaren her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günü gerçekleşecek uçuşların biletleri, 52,99 Euro'dan satışa sunuldu. Bologna destinasyonu ile İtalya, Almanya ve Fransa'dan sonra Pegasus Hava Yolları'nın Avrupa'da üç ve daha fazla şehre uçtuğu üçüncü ülke olacak.

Pegasus misafirleri İstanbul aktarmalı olarak yurt içinde 17, yurt dışında da 24 noktadan Bologna'ya uçabilecekler.

Modernliğin tarih ile iç içe geçtiği şehir: Bologna

Dante, Erasmus ve Kopernik'in öğrencisi olduğu Batı'nın en eski üniversitesine sahip olan Bologna içinde bulundurduğu tarihi miras ile herkesi büyülerken aynı zamanda modernliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Dar sokakları ile tipik bir Orta Çağ kentini anımsatan Bologna, dünyanın beşinci büyük kilisesi Basilica di San Petronio ve Neptün Çeşmesi'nin bulunduğu görkemli meydanı Piazza Maggiore ile romantik bir tatil arayışında olanlara hoş bir alternatif olacak.

Orta Çağ mimarisinin izleriyle bezenmiş Bologna, aynı zamanda zengin bir yemek kültürüne sahip. Lezzetiyle meşhur "Bolonez Sos"a ismini veren Bologna, sunduğu farklı damak tatlarıyla Pegasus misafirleri için ideal bir tatil destinasyonu olacak.

Bologna'nın kadınları çekecek en büyük özelliği ise hiç kuşkusuz ki; ayakkabı üretim merkezi olması. Bologna kısa bir alış veriş kaçamağı yapmak isteyen Pegasus misafirleri için de cazip bir destinasyon olacak Bologna, 2 Ağustos'tan sonra tarih, yemek ve ayakkabı tutkunlarını bekliyor olacak.

Seferler ve diğer detaylar için www.flypgs.com adresini ziyaret edebilirler.

Kaynak: www.flypgs.com



Not: Sitemizin herhangi bir havayolu/şirketle ilgisi bulunmamaktadır. Yazılan yazılar/haberler/fırsatlar site misafirlerini bilgilendirmeye yöneliktir.

 
İtalya
Ana Sayfa
          Bologna
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
Raynor
(16 Haziran 2012)

İtalya bizim tarafımızdan en çok tercih edilen seyahat noktalarından biridsi olduğu için daha farklı şehirler de uçuşlar başlayabilir. Pegasus olduğu sürece fiyatlar aşağıya iniyor. Herkesin ekonomik seyahat etmesi açısından süper bir haber diyorum. Darısı İspanya, Portekiz ve başka Balkan ülkelerine diyelim.

 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.