Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: Gezialemi İkinci Yaşını Kutluyor...        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
Türkiye   17 Temmuz 2012 2782 9 hakangeziyor 
 
  Gezialemi İkinci Yaşını Kutluyor...

2010 yılının 17 Temmuz günü "Söz Uçar Yazı Kalır" anlayışıyla ilk gezi yazısını sitemize eklediğimizde açıkçası nereye kadar devam edeceğini, hangi noktaya kadar ilerleyebileceğimizi tahmin edemiyorduk. Hedefimiz özellikle herhangi bir turizm şirketi yerine kendi başına ve/veya arkadaşlarıyla gezmek isteyen dostlarımıza yardımcı olabilmek, onlara tecrübelerimizi aktarabilmek ve ekonomik seyahat alternatiflerini sıcağı sıcağına kendilerine duyurabilmekti. Umuyoruz ki ikinci yaş günümüzü kutladığımız bugünde arzuladığımız ve hedeflediğimiz noktaya ulaşabilme yolunda önemli adımlar atabilmişizdir

Beş arkadaş tamamen amatör bir ruhla yola çıkmıştık. Bazılarımız çeşitli sebeplerden ötürü aramızdan ayrılırken düzenli yazı ve yorumlarıyla bizlerle birlikte olan dostlarımızın sayısı 20'yi geçti. Günlük ortalama 2500 farklı ziyaretçi ve yaklaşık 9000 sayfalık okunma sayısı ile amatör ruhumuzdan hiç bir ödün vermeden "aranılan" ve "mutlaka izlenmesi gereken" bir gezi sitesi haline geldiğimize inanıyoruz. Dostlarımızın desteği ve teşviki olmadan bu noktaya gelmemiz çok zor olurdu. Umuyoruz ki önümüzdeki dönemde yepyeni dostlarımızın da aramıza katılmasıyla daha güzel ve daha doyurucu paylaşımlarla sizlerle birlikte olacağız.

Sizleri ve Gezialemini çok seviyoruz.

Hepimizin ikinci yaş günü kutlu olsun...

Birlikte Nice Yıllara...

 
Türkiye
Ana Sayfa
         
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
Setenay Süzer
(30 Temmuz 2012)

Bled Gölü için anı yazısı ararken,henüz yeni rastladığım sitenizi çok beğendim bundan sonra devamlı takipçisi olacağım.Tebrikler ediyorum.Nice yıllarda başarılarınızın devamı dileği ile..

Fikretyaz
(29 Temmuz 2012)

Nice yıllara

Engin D
(20 Temmuz 2012)

Yakın zamanda kıyısından köşesinden benim de katkı yapmaya çalıştığım bu sitenin iki yılda oldukca gelişme gösterdiğini görmekteyim. Sadece manevi bir fayda sağlayan ve hobi olarak yapılan bu çalışmanın sonucunda bence Türkiyenin en kapsamlı gezi sitesi ortaya çıkmış.
Herkesin eline sağlık.

Turan Altın
(20 Temmuz 2012)

Çek Cumhuryeti için bilgi ararken rastladım. Bence güzel.Sadece bilgi,diğerleri gibi her tarafı reklam değil.Hayırlı olsun.

Dursun
(18 Temmuz 2012)

Sevgili Hakan ve Gezialemi ekibi,

ilk baştan "hakangeziyor"du....sonra gezialemi kuruldu...şimdi ikinci yılı...Sizi candan kutluyorum ve burada olmaktan çok mutluyum...

Daha nice senelere.

Musa Kayrak
(18 Temmuz 2012)

İngilizlerin "time flies" dediği durum bu sanırım. Bazen yazar, kimi zaman okur ve kimi zaman da teşvikçi (adamlar koç gibi site yapmışlar; mutlaka uğrayın; must-visit site...) olarak fotoğrafına ve de öyküsüne dahil olduğum/olmaya çalıştığım bir site. Brükselde tanıştığım ve kendisiyle gezi sohbeti yaptığım bir Türkün bana gezilere çıkmadan önce mutlaka gezialemi sitesine bakmam gerektiğini önerdiğini hatırlıyorum. Düşünüp tasarlayan, kodlayan, yöneten, kalemiyle destekleyen ve bir de devamlı gezip duran ama dururken bu siteye girmek için vakit ayıran herkesi kutlarım. "Fotoğraf" kelimesini cümle içinde kullanınca da "sitenin fotoğraf yazıları konusunda bir miktar gelişmeye ihtiyacı var" şeklindeki önermeyi naçizane dile getirmek isterim.

NEŞE
(18 Temmuz 2012)

Emeği geçen,tüm gezi dostlarını kutluyorum...Sevgili gençler, yoğun çalışma hayatınızdan çaldığınız zamanı ne kadar güzel değerlendirdiniz,sağolun,varolun....Bizim katkılar ancak yazı girişi yaparak,anıları paylaşarak oluyor...Hepinize sevgiler...Devam.....

Raynor
(17 Temmuz 2012)

Vay be iki sene olmuş ha? Candan tebrikler. Bazen zorla yapsam da parçası olmak ayrı bir keyif doğrusu :)

Sibel Sönmez
(17 Temmuz 2012)

Nice senelere. Gerçekten iyisiniz. Aynen devam edin

 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.