Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: Kalbimiz Soma'da... Yastayız...        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
Türkiye   15 Mayıs 2014 2896 5 Engin D 
 
  Kalbimiz Soma'da... Yastayız...

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamada çok sayıda vatandaşımızı kaybettik. Gezialemi.com ailesi olarak biz de yastayız.

Soma'da hayatlarını kaybeden maden işçilerine, yiten canlara, elleri yüzleri tertemiz kömür karası babalara, ağabeylere, kardeşlere Allah'tan rahmet diliyoruz ve dua ediyoruz.

Hayatlarını kaybeden işçilerin yakınlarına, içine ateş düşmüş yüreklere, yaş yerine kan dolmuş gözlere, babasını bekleyen yetimlere, oğlunu bekleyen annelere, eşini bekleyen hanımlara, kardeş acısı çekenlere, evlat acısı çekenlere Allah'tan sabır diliyoruz.

Ayrıca bu olayın meydana gelmesine neden olan ihmal ya da ihmallerin tespit edilmesi, ülkemizde bir daha böylesi korkunç bir facia yaşanmaması için, olası sorumlularının da istifa etmesi ve cezalandırılması gerektiğini hatırlatıyoruz.






 
Türkiye
Ana Sayfa
         
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
emine
(17 Mayıs 2014)

Bütün şehitlere Allahtan rahmet diliyorum. Türk milletinin başı sağolsun.
Soma’daki ölümler kadere değil. Allah’ın yazgısı değil. Bütün insanlar bunun yazgı olmadığını biliyor. Ve bu olayın bir suç olduğunu, bu suçun sorumluları olduğunu ve somut nedenleri olduğunu biliyor. Bu suç, kar hırsı nedeniyle işlenmiştir herkes biliyor.

hakangeziyor
(15 Mayıs 2014)

Ölenlere allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum...
Ama yetmez... Başta Enerji Bakanı olmak üzere tüm sorumluların da derhal istifa etmelerini istiyorum... 100 yıl öncesinden örnekler vererek, sağa sola sataşıp siyaset yaparak acılar dindirilmiyor... Onurunuzla sessiz kalın bari...

Ali Yasin
(15 Mayıs 2014)

Ağır ağır geldiler, karanlık sarnıçlardan sıza sıza...


fatma Dursun
(15 Mayıs 2014)

Başımız sağ olsun. Canlarımızı kaybettik. Allahtan rahmet dilerim.

Birileri dolarlarının sıfırlarını arttırırken Soma da emekçilerin hayatları sıfırlandı.

Erdin İVGİN
(15 Mayıs 2014)

Soma’da ekmek parası peşinde koşarlarken hayatlarını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm TÜRK halkına başsağlığı dilerim.

“Her yerde oluyor” kaderciliğini bırakıp, 21’inci yüzyıl şartlarına uygun işçi hakları ve güvenliğinin sağlanmasının bu yüce gönüllü milletin en büyük hakkı olduğuna inanıyorum.

Umarım bu faciadan ders alınır ve gereği yapılır.

 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.