Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Tartışma, Sohbet veya Bilgilendirme Konuları ::::: Adana'da Nerede Ne Yenir?        
Tartışma, Sohbet ve Bilgilendirme Konuları
(Yeni Konu Açabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız!)
Serbest Kürsü Ana Sayfa > Yeme - İçme
Engin D

(26 Mart 2013 18:41)

Adana'da Nerede Ne Yenir?  (Türkiye / Adana)


Adana'ya gittiğimizde mutlaka tatmamız gerekenler neler? Adana'da mutlaka yenilmesi gerekenler. Adana'nın mutlaka uğramanız gereken lezzet durakları. Mutlaka gidilmesi gereken lokantalar ve diğer mekanlar. Önerilerinizi bekliyoruz.


ikigozum2

(14 Mayıs 2013 09:41)
Adanaya gidenler bilir. Her yerde güzel kebap var sanıp bir hayale kapılırsınız ama sonuç hüsran. Her zaman söylüyorum. Kebabın yanına pilav koyan restoranta girdiyseniz hemen çıkın oradan.

Adanada en güzel ve Adanaya göre en pahalı kebabı, barajın oradaki Kolcuoğlunda yedim. Kişi başı yaklaşık 30 TL ödemiştik. Ama tıka basa doyuyorsun. Mevvesi, tatlısı hepsi var. Tatlı derken de Adananın ünlü ballı cevizli muzundan bahsediyorum. En az 1 kere gitmenizi tavsiye ederim.

Bir diğer kebapçı Kling Usta. Reşatbey Mahallesinde. Oldukça salaş bir yer. Otoparkın yanında. Ama gerçekten çok lezzetli dürümleri var. Fiyatı da oldukça uygun.

Adanada kebaptan sıkıldığınız anda Adana Seyhan Belediyesinin arkasında Tuffys Road House var. Orayı deneyebilirsiniz. Alternatifi bol bir menü çeşidi var. Hepsi güzel aslında. Benim en beğendiğim yemeği çökertme:)

Fame diye bir yer daha var Toros Caddesinde. Oranın da çıtır tavuğu çok güzel. Tavsiye ederim.

Adanaya gidip Kazım Büfeden muzlu süt ve duble kaşarlı tostundan yemeği unutmayın. Hemen her yerde şubesi var...

fdrrkmn

(24 Temmuz 2013 16:21)
ikigözüm2 verdiğin bilgiler için teşekkürler, Adanaya gittim ama tavsiye ettiğin birçok şeyi yapmadan gelmişim:) bir dahaki sefere artık..

Benim ek tavsiyelerim:
1-Bici bici yiyin. Bu tatlımsı şeyi türkiyenin başka yerinde göremezsiniz, Adana nın karakteristiğiyle tam münasip olmuş yemelisiniz, ama mühiş lezzetli demiyorum dikkat:)
2-Şalgam için tabiki. Bunun mekanı neresidir bilmiyorum ama şu heryerde bulabileceğiniz meşhur şalgam markasının adana otogarında satılan 5l lik versiyonlarıu dahi müthişti, biraz araştırıp çok güzel sonuçlara ulaşabilirsiniz:)
3- Bence meşhur Hasan Usta nın adana kebabı gayet güzel.

Şimdiden afiyet olsun!

Engin D

(13 Şubat 2014 15:44)
Adana mutfağı sadece ülkemizin değil dünyanın da en zengin ve lezzetli mutfaklarından biridir. Ağırlıklı olarak et içeren yemeklerin yer aldığı mutfakta, acı, ekşi, deniz ürünleri, sebzeler de sıklıkla tercih edilmektedir. Mutfağın en önemli yemeği başlı başına bir markaya dönüşen Adana Kebabıdır. Adana Kebabının sunumunda garnitür olarak sebze, içecek olarak ise şalgam suyu tercih edilmektedir. Adana mutfağının diğer önemli lezzetlerinden bazıları şunlardır:
Analı kızlı
Kabak Çintme
Karakuş tatlısı
Bici bici
Karsambaç
Yüksük çorbası
Kısır
Mahluta çorbası
Sıkma

Engin D

(21 Şubat 2014 15:06)
“Yol Üstü Lezzet Durakları” da üç yer bizimle paylaşılmış. O yerleri sizinle paylaşmak istedim.

1. Elem Restoran - Kebap
Adres : Karataş Yolu Üzeri 6. km. (Mobil Petrol Karşısı) Havutlu / ADANA
Telefon : 0322 336 33 94 - 336 44 00 - 336 44 22


Karataş’a gelmeden Havutlu Belediyesinin yanında bir kebapçı var; Elem Restoran… Lokantanın geniş verandası var. Burası yaz aylarında tıklım tıklım doluyor. Kışlık bölüm de oldukça geniş. Buna rağmen özellikle öğle yemeklerinde yer bulmak zor oluyor.

Elem Restoran Adanada merkezden biraz uzakta olmasına rağmen yörenin en bilinen kebapçısı. Bunun nedeni 25 yıldan beri temizlikten ve lezzetli etten taviz vermemiş olması. Bütün kebaplar çok lezzetli ama kuyruk altının yeri başka. Bu kebap hayvanın kuyruğu ile pirzolası arasında kalan 1,5 karıştık bir bölümden elde edilen etle yapılıyor, iki gün dinlendirilen et pamuk gibi yumuşacık olunca şişe geçirilip, mangalın üstüne konuyor.

Her mevsimde müşterisi var. işletmeci Yüksel Tiniz, hem fiyat hem lezzet olarak geniş bir yelpazeye hizmet verdiklerini söylüyor. Restoranın yanında ise bir kasap var. Burada da et satışı yapılıyor, isteyene evde pişirmeleri için kebap hazırlanıyor. Kebaplarda koç eti kullanılıyor. Hayvanlar doğu illerinden canlı olarak geliyor, kesim kasapta yapılıyor.

Kebap dışında da çok seçeneğiniz var.
Humus, sızma yoğurt, cacık, tahin salatası, peynir çeşitleri, yeşillikler, Adana, Adana beyti, metrelik kebap 11,5-2 metre], kuşbaşı, kuyrukaltı, fileto, pirzola, şiş kanat, şiş piliç, kemiksiz piliç, et sote, piliç sote, Antep tava, künefe, sucuk.

2. Kebapçı Mesut - Adana ve Beyti Kebap
Adres : Karacaoğlan Cad. Kocavezir Man. 23 Sk. No-A (Eski Sebze Hali Civarı) / ADANA
Telefon : 0322 365 01 27


1921 yılı… Adana’nın ilk kebapçısı… Mesut Silindir… 1976 yılından bu yana da aralıksız devam ediliyor kebapçılığa…

Ara sokaktaki Kebapçı Mesut, herkes tarafından biliniyor. Adanaya gelen bürokratların, iş adamlarının, politikacıların vazgeçilmez kebap adreslerinden biri olmuş yıllarca…
Kebapçı Mesut artık yok. Rahmetli olmuş, işleri oğlu Muhsin yürütüyor. Dükkan konforsuz ama tertemiz. Masanızın üstü tüm kebapçılarda olduğu gibi önce yeşilliklerle donatılıyor: Maydanoz, taze nane, turp, sonra tabii meşhur Adana kebap masaya geliyor.

Tabii ki lezzetin en önemli sırrı, ustalar. Kebapçı Mesutta 40-50 yıldan beri aynı ustalar çalışıyor… Dile kolay… Türkiyenin bir çok yerindeki ünlü kebapçılarda çalışmış ustaların çoğu burada yetişmiş. Yani Kebapçı Mesut usta yetiştiren okul gibi…

Kurulduğu günden beri kebap için 5-6 yaşında koç eti kullanılıyor. Etlerin büyük bir bölümü ve kuyruk yağının tamamı zırh ile kıyılıyor. Kebabın vazgeçilmez eşlikçisi olan şalgam suyunu ise özel yaptırıyorlar. Şalgam suyunun tadını anlayabilmek için en az yarım bardak içmek gerekiyor. Lezzetli bir şalgam suyu elde etmek için kırmızı havucu tahta fıçıda bekletmek gerektiği öne sürülüyor. Plastik bidonlarda yapılanların tadı iyi olmuyor.

3. Tatlıcı Gönül Kardeşler - Baklava çeşitleri
Adres : Çakmak Caddesi No.50 Seyhan / ADANA
Telefon : 0322 363 01 35


Adanalılar kebaba düşkün olduklarından tatlıyı da çok severler. Üstelik Tatlı yemek için öğünleri beklemezler de… Tatlı onların neredeyse vazgeçilmezi…

Vitrinleri tepeleme tatlıyla dolu, dört bir yandaki tezgahların üstüne sıralanmış olan tatlı tepsileri insanın ağzını sulandırıyor. Bir bakışta insanı kendine çekiyor. Tatlılar bildiğimiz ağır tatlılar.

Hepsi çok lezzetli ama Karakuş ve Halka Tatlısı Adanalıların en rağbet ettiği tatlı. Gelen geçen bu tatlılardan alıp yiyor, parasını ödüyor. Hesap tane başına.
Bir tatlı 25 kuruş.
Bu tatlıların yanında tabii ki Baklava, taş kadayıfı, tulumba tatlısı ve bülbülyuvası’nı da seçebilirsiniz… Hepsi temiz ve leziz...

Bu Mesaj En Son 21.02.2014 15:10:06 Tarihinde Engin D Tarafından Düzeltilmiştir.

fatma Dursun

(02 Haziran 2014 23:38)
Adana'da Nerede Ne Yenir? Sizin için hazırladığım liste:

Kebap: Adana kebabı yapan Adana'da binlerce yer var. Bence Adana'da kebabını en iyi 100.yıl semtinde bulunan "Beyzade Kebap" yapıyor. Tabii Beyzade Kebap'a uzaksanız Adliye'nin karşısındaki Kebapçı Şeyhmus imdadınıza yetişecektir.

Döner: Adana'da döner Fırat Döner'de yenir. Birçok yerde çakması olan Fırat Döner'in hası merkez Ziyapaşa mahallesinde bulunan Pandora sokakta yer alan Fırat Cafe'dedir. İkinci şubesi Turgut özal Gökkuşağı kavşağında bulunan Fırat 2'dir. Fıratta özellikle sütlü ekmekle yapılan döneri yemenizi tavsiye ederim. Fırat döner haricinde Virgo dönerin döneri fena sayılmaz.

Ciğer: Ciğeri Adana'da en iyi yapan Ciğerci Bedo'dur. Tek geçerim.

Bici bici: Bir Adana tatlısı olan bici bici özellikle sıcak bu günlerde en iyi Adana havaalanı civarında bulunan işportacılardan yenir. Temiz bir işportacı bulursanız afiyetle yeyin derim bici bicinizi.

Şalgam: Çarşı'da bulunan Kuruköprü şalgamcısı Adana'da şalgam içebileceğiniz en güzel yerlerden biri.

Sucuk: Sucuğun en güzeli Karataş yolundaki Elem Restaurantta yenir. Afiyetle yenir hem de.

Dondurma: Yeşilevler mahallesinde bulunan, Şakirpaşa İstasyonu civarındaki "Emin Dondurma" bence Adana'da dondurmanın en lezzetli yapıldığı yer.

İskender: M1 Real'de bulunan Kukla'da iskender yiyebilirsiniz lakin ben burada garsonların hizmetinden menmun kalmadığım için bir türlü pek sevmiyorum. Optimum'da bulunan Bay Döner'in döneri fena sayılmaz ama ufacık suya -0.33 ml- 1 TL para alıyorlar. Evet yanlış duymadınız!!! Benden demesi :)

Kahvaltı: Tost, yengen vs. kahvaltı türlerini Gazipaşa'daki "Kazım Büfe" de yiyebilirsiniz. Kazım Büfe bir Adana efsanesidir. Muzlu süt, şalgam, ayran vs içecekleri de gayet iyi.

Şırdan: Mükemmel bir yerel lezzet olan Şırdanı Adana'da en iyi yapan işportacılardır. Özellikle temizini bulursanız en iyi şırdanı işportacılar yapar.

Kıymalı pide: Kıymalı pide yıllardır yediğim ve lezzetinden asla ödün vermeyen Güloğlu'nda yenir. Bir çok yerde bunun da isim olarak benzer olan yerleri var ama bu Güloğlu İnönü parkının karşısında olan Teknosa'nın bulunduğu caddede, ben oradan bahsediyorum.

Bu Mesaj En Son 2.06.2014 23:39:19 Tarihinde fatma Dursun Tarafından Düzeltilmiştir.

yunusaltun

(29 Nisan 2015 15:41)
Adanada Kebap Gültekin Kebap Pirzolada Yenir

Yurt Mah. Kasım Ener Blv. No:26/A Çukurova / ADANA

(0322) 770 00 44

Mesaj Yazmak İçin Üye Girişi Yapmalısınız.
Serbest Kürsü Son Mesajlar
Rota Önerisi Almanya İsviçre Fransa (30 Nisan 2018 16:46 - TAMER)
Yeni ve Yerel Yeme-İçme Markaları (20 Ağustos 2017 14:40 - Gurme Reyiz)
Ankara`da Mutlaka Yemek Yenmesi Gereken Mekanlar Nereler? (20 Ağustos 2017 14:32 - Gurme Reyiz)
Abant’ ta Ne Yenir? Abant’ın En Güzel ve Meşhur Yemekleri ! (01 Şubat 2017 13:32 - mustafa1989)
Fotoğrafçılık Kursları Yeteneklerinizi Ortaya Çıkarıyor! (17 Kasım 2016 12:01 - fotolife)
Bayburt`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (07 Kasım 2016 21:53 - muratbasar)
İstanbul`da Toplu Ulaşım (07 Kasım 2016 21:42 - muratbasar)
Backpacker Panda Appetite Mumbai (11 Temmuz 2016 10:51 - Vispakhale)
Gaziantepte nereleri gezelim (02 Mayıs 2016 11:12 - Ayhan06)
Samsun Havaalanı Oto Kiralama - Ekip Rent A Car (12 Mart 2016 01:23 - ekiprentacar)
Pristine-uskup-ohrid-belgrad (28 Ocak 2016 23:22 - Cagataythr)
İSMAİL USTA TARAKLI KÜLTÜRÜR SANATIMIZ OLAN ŞİMŞİR KAŞIK VE (28 Ocak 2016 00:50 - ismail usta taraklı)
izmir`de Nerede Kalınır (12 Ocak 2016 12:56 - muratbasar)
Gaziantep`de Konaklama Seçenekleri (12 Ocak 2016 11:52 - muratbasar)
Erzurum`da Nerede Konaklanır (11 Ocak 2016 10:03 - Dadaş)
İzmir`e Gidipte Mutlaka tadılması Gerekenler Neler? (10 Ocak 2016 20:48 - hakangeziyor)
En iyi seyahat filmleri (06 Ocak 2016 11:32 - TAMER)
Ucuz ucak biletii firsati (13  Aralık 2015 19:24 - Cagataythr)
Tuana Rent A Car Oto Kiralama (03 Ağustos 2015 23:11 - tuanarentacar)
bursa`da ev sıcaklığında konaklama (02 Temmuz 2015 16:42 - BİLİCİLER)
Bir emekli İran`ı nasıl gezmeli ? (14 Haziran 2015 10:23 - xterranova)
Adana`da Nerede Ne Yenir? (29 Nisan 2015 15:41 - yunusaltun)
Münih Havaalanı Aktarma (07 Nisan 2015 23:32 - hakangeziyor)
Gezmek, Görmek (22 Şubat 2015 23:31 - Hasan Pekmezci)
Hallstatt-prag ulaşım (10 Şubat 2015 16:42 - hakangeziyor)
Muğla`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11  Aralık 2014 12:38 - Erdin İVGİN)
KAHİRE DE KONAKLAMA VE GEZİ (04  Aralık 2014 12:14 - MERC)
Şırnak`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (28 Kasım 2014 13:56 - Gulrevan)
Hurgada ve Luxor Gezisi Hakkında Tavsiyeye İhtiyacımız Var (26 Ekim 2014 15:39 - MERC)
Bloğuma Davet (15 Ekim 2014 05:16 - BUSE-PATTAYA)
Beş gunluk ıtalya gezımız için program.. (01 Ekim 2014 13:13 - Setenay Süzer)
Antalya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (16 Eylül 2014 08:50 - Engin D)
Karabük`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (16 Eylül 2014 08:10 - Engin D)
En İyi Seyahat Ettiren Kredi Kartı Hangisi? (13 Eylül 2014 08:33 - Sunart)
Bolu`nun Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (08 Eylül 2014 20:37 - ilkyaz)
Ankara`da Etkinlikler Festivaller (07 Eylül 2014 01:19 - Engin D)
Erzurum`un Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (06 Eylül 2014 00:14 - Dadaş)
Erzurum`da Görülmesi Gereken Yerler (05 Eylül 2014 22:45 - Dadaş)
Ardahan`da Görülmesi Gereken Yerler (05 Eylül 2014 16:27 - Engin D)
Şanlıurfa`da Görülmesi Gereken Yerler (05 Eylül 2014 00:51 - Engin D)
İstanbul`da Festivaller Etkinlikler (03 Eylül 2014 00:09 - Engin D)
Çorum`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Eylül 2014 00:04 - Engin D)
Çanakkale`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (02 Eylül 2014 23:24 - Engin D)
İzmir`de Festivaller Etkinlikler (29 Ağustos 2014 22:27 - Engin D)
Ankara`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (27 Ağustos 2014 23:44 - Engin D)
Balıkesir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (27 Ağustos 2014 14:55 - decimation)
MART AYINDA BENELÜKS GEZİSİ NASIL OLUR? (24 Ağustos 2014 22:59 - TAMER)
Tavsiye (19 Ağustos 2014 14:01 - canan.06)
Artvin`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (15 Ağustos 2014 15:22 - Erdin İVGİN)
Aydın`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (04 Ağustos 2014 02:06 - Erdin İVGİN)
Adıyaman`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (04 Ağustos 2014 01:45 - Erdin İVGİN)
Artvin`de Görülmesi Gereken Yerler (03 Ağustos 2014 01:01 - AhmetBilir)
İstanbul`da Mutlaka Nereleri Görmeli (03 Ağustos 2014 00:58 - AhmetBilir)
Trabzon`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:55 - AhmetBilir)
Erzurum `da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:54 - AhmetBilir)
Elazığ`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:53 - AhmetBilir)
Muş`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (03 Ağustos 2014 00:53 - AhmetBilir)
Artvin`de Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:51 - AhmetBilir)
Amasya`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:47 - AhmetBilir)
Balıkesir`in Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (03 Ağustos 2014 00:34 - AhmetBilir)
Afyon`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (03 Ağustos 2014 00:33 - AhmetBilir)
Çanakkale`nin Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (03 Ağustos 2014 00:33 - AhmetBilir)
Kırklareli`nde Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:32 - AhmetBilir)
Bursa`da Nerede Konaklanır (03 Ağustos 2014 00:29 - AhmetBilir)
Ankara`da Konaklama Seçenekleri (03 Ağustos 2014 00:26 - AhmetBilir)
Ankara`da Toplu Ulaşım Nasıl Yapılır (03 Ağustos 2014 00:17 - Engin D)
Aksaray`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (03 Ağustos 2014 00:10 - Engin D)
Ağrı`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (03 Ağustos 2014 00:10 - Engin D)
Adıyaman`da Görülmesi Gereken Yerler (03 Ağustos 2014 00:00 - Engin D)
Antalya`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (02 Ağustos 2014 23:56 - Engin D)
Aydın`da Görülmesi Gereken Yerler (02 Ağustos 2014 23:50 - Erdin İVGİN)
Giresun`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (23 Temmuz 2014 22:27 - Engin D)
Ardahan`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (23 Temmuz 2014 21:51 - AhmetBilir)
Malatya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (23 Temmuz 2014 13:28 - Engin D)
Bolu`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (17 Temmuz 2014 20:55 - AhmetBilir)
Konya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (17 Temmuz 2014 20:45 - AhmetBilir)
Tekirdağ`ın Mutlaka Tadılması Gereken Yemekleri Neler? (16 Temmuz 2014 23:41 - AhmetBilir)
Edirne`de Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (16 Temmuz 2014 23:33 - AhmetBilir)
Iğdır`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 20:10 - Engin D)
Kars`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 20:06 - Engin D)
Rize`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:59 - Engin D)
Gümüşhane`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:48 - Engin D)
Erzincan`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:46 - Engin D)
Tunceli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:45 - Engin D)
Bingöl`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:40 - Engin D)
Hakkari`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:32 - Engin D)
Bitlis`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:29 - Engin D)
Siirt`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 19:24 - Engin D)
Van`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:50 - Engin D)
Batman`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:36 - Engin D)
Diyarbakır`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:28 - Engin D)
Mardin`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:26 - Engin D)
Şanlıurfa`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:18 - Engin D)
Kahramanmaraş`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:17 - Engin D)
Kilis`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:16 - Engin D)
Hatay`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:13 - Engin D)
Osmaniye`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:12 - Engin D)
Kayseri`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:11 - Engin D)
Sivas`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:09 - Engin D)
Ordu`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:07 - Engin D)
Tokat`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:06 - Engin D)
Samsun`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:05 - Engin D)
Sinop`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 15:04 - Engin D)
Kastamonu`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:29 - Engin D)
Çankırı`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:14 - Engin D)
Yozgat`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:13 - Engin D)
Kırıkkale`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:04 - Engin D)
Kırşehir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:03 - Engin D)
Nevşehir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 13:01 - Engin D)
Niğde`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:59 - Engin D)
Mersin`de (İçel`de) Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:53 - Engin D)
Karaman`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:44 - Engin D)
Bartın`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:35 - Engin D)
Zonguldak`ta Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (11 Temmuz 2014 12:30 - Engin D)
Düzce`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:08 - Engin D)
Eskişehir`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:06 - Engin D)
Isparta`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:04 - Engin D)
Burdur`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 01:00 - Engin D)
Denizli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 00:59 - Engin D)
Uşak`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 00:41 - Engin D)
Manisa`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (10 Temmuz 2014 00:39 - Engin D)
Kütahya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:27 - Engin D)
Bilecik`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:26 - Engin D)
Sakarya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:25 - Engin D)
Kocaeli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:24 - Engin D)
Yalova`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:22 - Engin D)
Tekirdağ`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:19 - Engin D)
Kırklareli`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:17 - Engin D)
Edirne`de Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 01:14 - Engin D)
Ağrı`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:57 - Engin D)
Afyon`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:54 - Engin D)
Adana`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:49 - Engin D)
Bursa`da Festivaller Etkinlikler (09 Temmuz 2014 00:44 - Erdin İVGİN)
Gaziantep`de Etkinlikler Festivaller (02 Temmuz 2014 01:00 - Engin D)
Amasya`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (01 Temmuz 2014 23:46 - AhmetBilir)
İstanbul`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (29 Haziran 2014 00:17 - aysetam)
Antalya`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (28 Haziran 2014 23:56 - Engin D)
Ardahan`da Mutlaka Tadılması Gerekenler Neler? (28 Haziran 2014 23:27 - Engin D)
İzmir`in Gece Hayatı (27 Haziran 2014 00:20 - MYılmaz)
Aksaray`da Düzenlenen Festivaller ve Etkinlikler (26 Haziran 2014 23:54 - MYılmaz)
Kubilay Kan & Yahya Dai @ ART350 Live Music (16 Haziran 2014 19:33 - fundakara)
Adana`da Konaklama Seçenekleri Neler? (01 Haziran 2014 23:42 - Engin D)
Afyon`da Mutlaka Nereleri Görmeli Gezmeli (29 Mayıs 2014 22:24 - MYılmaz)
Amasya`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (29 Mayıs 2014 22:20 - MYılmaz)
Aksaray`da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler (29 Mayıs 2014 22:16 - MYılmaz)
Ağrı`da Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler (25 Mayıs 2014 13:14 - Engin D)
Bursa`da Mutlaka Görmemiz Gereken Yerler (20 Nisan 2014 13:12 - Mustafa)
Aydın`da Mutlaka Tadılması Gereken Yemekler Neler? (20 Nisan 2014 01:15 - Yusuf ÇETİN)
Gaziantep`de Mutlaka Tadılması Gereken Yemekler Nerede Yenir (20 Nisan 2014 00:05 - Engin D)
Şanlıurfa`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (14 Nisan 2014 22:54 - Yusuf ÇETİN)
Tokat’ta Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (14 Nisan 2014 19:07 - emine)
İstanbul`da Nerelerde Konaklanır (11 Nisan 2014 00:01 - Erdin İVGİN)
Fuarda Almanca veya İngilizce yardımcı olacak (26 Mart 2014 09:54 - ALİCAN)
Antalya Rent A Car Portalı (23 Mart 2014 17:33 - Rentacarss)
Iğdır`da Görülmesi Gereken Yerler (01 Mart 2014 12:46 - emine)
Bingöl`de Görülmei Gereken Yerler (28 Şubat 2014 23:43 - muratbasar)
İzmir Merkezde Mutlaka Nereleri Görmeli (28 Şubat 2014 00:21 - Yusuf ÇETİN)
Adana`da Toplu Ulaşım Nasıl Yapılır (27 Şubat 2014 21:32 - emine)
Adana`da Mutlaka Nereleri Görmeli (23 Şubat 2014 23:44 - kemalcakman)
Tokat`ta Gezilecek Yerler (23 Şubat 2014 21:00 - kemalcakman)
Muş’ta Görülmesi Gereken Yerler (23 Şubat 2014 15:08 - muratbasar)
Muş’ta Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (23 Şubat 2014 14:28 - muratbasar)
Siirt`te Görülmei Gereken Yerler (23 Şubat 2014 01:43 - Engin D)
Siirt’te Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (23 Şubat 2014 01:04 - AhmetBilir)
Adıyaman`da Nerede Ne Yenir Ne İçilir? (23 Şubat 2014 00:40 - AhmetBilir)
Bursa`da Mutlaka tadılması Gerekenler Neler? (22 Şubat 2014 22:16 - emine)
Bursa Kentinde Ulaşım (22 Şubat 2014 21:32 - Engin D)
Gaziantep`de Mutlaka Nereleri Görmeli (13 Şubat 2014 15:01 - Engin D)
Sofya,Belgrad,Budapeşte,Bratislava,Viyana,Prag,Dresten,Berlin (23 Ocak 2014 17:22 - Yiğit)
Gezginler için En Faydalı İOS ve Android Uygulamaları Hangil (19 Kasım 2013 00:51 - fdrrkmn)
Dünyanın en kapalı ülkesine seyahatim: KUZEY KORE (18 Kasım 2013 17:07 - Çelebi Alper)
Moğolistan`da göçebe yaşamım, bozkır maceralarım (18 Kasım 2013 17:02 - Çelebi Alper)
Arnavutluk gezi notlarım ve bilgilerim (18 Kasım 2013 16:56 - Çelebi Alper)
Gaziantep`de Toplu Ulaşım (01 Kasım 2013 00:51 - Engin D)
Ayvalık`tan Midilli Geçiş süreci hakkında ! (27 Ekim 2013 16:45 - MERC)
berring bogazi(denizi) (24 Ekim 2013 10:31 - Erdin İVGİN)
1 aylık Latin Amerika seyahatimin maliyeti, planı, bilgileri (01 Eylül 2013 21:48 - Çelebi Alper)
izmir Kentinde Ulaşım Nasıldır (01 Eylül 2013 20:34 - Erdin İVGİN)
BRÜKSEL`DEN BRUGGE` YE NASIL GİDERİM ?? (05 Haziran 2013 21:44 - hakangeziyor)
Hızlı tren (18 Mayıs 2013 21:30 - kangal65)
Barcelona (13 Mayıs 2013 23:07 - hakangeziyor)
Bergamo`dan Venedik`e Ulaşım (03 Mayıs 2013 11:07 - barann)
italya seyahatimizin programlanması (29 Nisan 2013 10:16 - ozgyildir)
Bavyera kasabaları (07 Nisan 2013 23:16 - NEŞE)
Milano`dan Venedik`e gidiş ve konaklama hakkında ! (07 Nisan 2013 18:32 - bertha)
Uffizi Galeri`nin biletini internetten almak daha mı mantıklı (02 Nisan 2013 20:29 - hakangeziyor)
İtalya`da yerli rehber ihtiyacı (21 Mart 2013 23:12 - topkapı)
italya`ya Gitmek İçin En Uygun Tarih (21 Mart 2013 19:37 - hakangeziyor)
Floransa da tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı otel var (17 Mart 2013 17:40 - hakangeziyor)
İtalya (20 Şubat 2013 17:04 - hakangeziyor)
Açıklama (03 Şubat 2013 19:15 - Erdin İVGİN)
Taxi Roma (11  Aralık 2012 12:16 - taxiroma)